KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > UUSI TRANSIT ALUSTA > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Edistyksellistä uutta moottoriteknologiaa

Uusi Transit Alusta on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Edistyksellinen 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottori on saatavilla neljänä eri tehoversiona, joista tehokkain tuottaa 185 hv:n tehon ja 415 Nm:n väännön. Löydät siis varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Lisäksi kaikki moottorit täyttävät tiukat Euro 6.2 -päästöstandardit. Autoon on saatavilla Heavy Duty Truck (HDT) -moottori raskaampia konversioita varten. Lisäksi auto on saatavilla jopa kevythybridiversiona (mHEV), jonka polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat vieläkin pienemmät.

EcoBlue engine close up

Ford EcoBlue TDCi-moottorit

Uusi Transit on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. Edistyksellinen 2.0 -litrainen Ford EcoBlue -dieselmoottori on saatavilla neljänä eri tehoversiona, joista tehokkain tuottaa 185 hv. Löydät siis varmasti tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

6-vaihteinen automaattivaihteisto

Uuden Transit Alustan etuvetomalliin on saatavilla 6-vaihteinen automaattivaihteisto, joka mahdollistaa erinomaisen kiihtyvyyden sekä erittäin pienen polttoaineenkulutuksen. Ajoitpa siis moottoritiellä tai hankalassa maastossa, käytössä on aina oikea vaihde oikeaan aikaan.

10 speed automatic transmission close up
Ford Transit Chassis Cab 6-speed manual transmission

6-vaihteinen manuaalivaihteisto

Uudessa Transitissa on taloudellinen 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Vaihteiden vaihdot ovat jouhevia ja nopeita.

Taloudellisempaa ajoa

Innovatiivinen Ford EcoMode -järjestelmä arvioi jatkuvasti ajotapasi vaikutusta polttoaineenkulutukseen. Järjestelmä analysoi nopeutta, vaihteiden vaihtoa, jarruvoimaa ja ennakointia sekä lyhyiden ja pitkien matkojen määrää. EcoMode näyttää nämä tiedot mittaristossa olevalla näytöllä. Tavoitteena on kannustaa ajamaan taloudellisemmin, pienentää polttoaineenkulutusta ja säästää rahaa auton elinkaaren aikana.

Ford transit chassis cab with ecoguide graphic
New Ford Transit Chassis Cab interior dashboard close up

Auto-Start-Stop-järjestelmä

Kun pysähdyt esimerkiksi liikennevaloihin tai ruuhkaan, järjestelmä voi sammuttaa moottorin automaattisesti. Kun haluat lähteä liikkeelle, paina kytkintä ja valitse ensimmäinen vaihde tavalliseen tapaan (tai jos käytössä on automaattivaihteisto, vapauta jarru), niin moottori käynnistyy uudelleen. Auto-Start-Stop on erityisen tehokas kaupunkiajossa, jossa se voi vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 prosenttia.

Renkaat, jotka voivat parantaa taloudellisuutta

Uuden Transit Bussin matalan vierintävastuksen renkaat on suunniteltu vähentämään renkaiden pyörimiseen vaadittavaa energiaa. Tämän ansiosta tiellä etenemiseen tarvitaan vähemmän tehoa, ja polttoaineenkulutus auton elinkaaren aikana on pienempi.

New Transit Chassis Cab front wheel close up
New Ford Transit Chassis Cab ford easy fuel close up

Ford Easy Fuel

Ford Easy Fuelin ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi täyttöaukkoon. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, vältytään polttoainetankin likaisen korkin käsittelyltä.

Kiihdytyksen hallinta

Tämä innovatiivinen valinnaisvaruste säätelee kiihdytysnopeutta kuorman painon mukaan. Sen ansiosta polttoaineenkulutus voi pienentyä jopa 15 prosentilla ajotavasta riippuen. Tämä teknologia voi vähentää myös moottorin, jarrujen ja renkaiden sekä muiden osien kulumista.

New Transit Chassis Cab front view
New Ford Transit Chassis Cab recharging battery  close up

Lataa akku taloudellisemmin

Tavallisista järjestelmistä poiketen älykäs uudelleenlataus lataa akun vain tarvittaessa. Se välttää mahdollisuuksien mukaan uudelleenlatausta silloin kun kaasua painetaan. Näin polttoaineenkulutusta ja päästöjä voidaan vähentää entisestään.

Top