KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT VAN > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Monikäyttöinen Ford Transit

Uudessa Transitissa on hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka helpottavat ja tehostavat työntekoa. Kuormatilaa on jopa 15,1 m 3. Sähkötoimisen sivuliukuoven ja 270 asteen kulmaan avattavien takaovien ansiosta kuormatilaan pääsee todella helposti. 

Erikoisvahva 5-tonninen

Uusi 5-tonninenSuomessa 5-tonninen (GVM, kokonaispaino) tuo Transit Vaniin kaikkien aikojen parhaan, jopa 2 345 kilon kuormakantavuuden ja lisäksi siinä on erinomainen vetokyky. 5-tonninen Transit Van onkin ihanteellinen ratkaisu muutostöihin, joissa vaaditaan erinomaista kuljetuskykyä. Suuren Jumbo Vanin pidempi akseliväli ja korkea korimalli (L4 H3) takaavat, että sinulla on tilaa ja voimaa painaville kuljetuksille - myös haastavissa muutostöissä. Se tarjoaa loistavaa muunneltavuutta, mihin ikinä sitä käytätkään.
Vahvempi kuin koskaan. Uusi erikoisvahva Transit on valmiina hommiin.

PLACEHOLDER

Kuormatila

Uudessa Transitissa on erinomaiset kuormatilat niin kuorman pituuden, leveyden (pyöränholvista toiseen) kuin käytettävissä olevan sisätilojen korkeudenkin osalta. 15,1 kuutiometrin kuormatilaan mahtuu yli 3 metriä pitkiä tavaroita. Leveiden sivuliukuovien ja taka-astinlaudan ansiosta kuormatilaan pääsee helposti.

Parempi näkyvyys

Takana katonrajassa oleva LED-valo, jonka ansiosta työt sujuvat myös hämärään aikaan.

New Transit Van interior close up showing downlighter
Ford Transit Van side view

Sähkötoiminen sivuliukuovi

Kätevä handsfree-sivuovi tekee Transitin lastaamisesta helppoa. Voit vetää kahvasta tai painaa avaimen nappia, ja ovi aukeaa automaattisesti. Voit avata oven myös painamalla kojelaudan painiketta.

Vetokoukku

Jos tarvitset työssäsi vetokoukkua, voit tilata sen tehdasasenteisena valinnaisvarusteena. Ja jos tarvitsetkin sitä vasta myöhemmin, voit tilata vetokoukun Ford-lisävarusteena ja asennuttaa sen Ford-jälleenmyyjälläsi. Valitsetpa kumman vaan, vetokoukku tuo mukanaan perävaunun hallintajärjestelmän käyttöösi.

Uudella 5-tonnisella Transit Vanilla voit vetää jopa 3 500 kg, joten se on kuljetuskykyisempi ja vahvempi kuin koskaan aikaisemmin.

PLACEHOLDER
New Transit Van interior LED lights close up

Kuormatilan hyvä valaistus tekee lastaamisesta helpompaa

Kuormatilassa on vakiona valot, Valinnaisvarusteena on saatavilla myös erittäin kirkkaat kuormatilan LED-valot.

270 asteen kulmaan avattavat takaovet

Kuorman lastaaminen ja purkaminen on entistäkin helpompaa, sillä takaovet voi avata 270 asteen kulmaan. Heijastinteippaukset ovien sisäreunoissa varoittavat muita tienkäyttäjiä. Jopa ovien sulkeminen on nyt helpompaa, sillä parannetut ilmanpoistoaukot vähentävät paineen kertymistä kuormatilaan.

New Transit Van interior view with rear doors open
New Transit Van interior tie down points close up

Kuormansidontalenkit sivuseinien alaosassa

Kuormansidontalenkit ovat lattiatason yläpuolella kuormatilan sivuseinillä. Näin lattia on täysin esteetön. Vyötärö- ja hartiakorkeudella on lisää kiinnityspisteitä. Ne ovat osa auton rakennetta, ja niistä jokainen kestää 30 kg:n kuorman.

Pistokkeet ja liitännät

Uudessa Transitissa USB-liitännät ja mm. valinnaisvarusteena saatava 240/150 W-pistoke ovat helposti kuljettajan käden ulottuvilla.

Ford Transit Van interior closeup on power socket
New Transit Van interior showing high-grip step

Astinlauta takana

Takapuskuriin on integroitu leveä astinlauta, jonka ansiosta kuormatilaan nouseminen ja kuorman lastaaminen on helppoa.

Hyödyllistä säilytystilaa

Uudessa Transitissa on runsaasti käteviä säilytystiloja. Hansikaslokeroon mahtuu A4-kokoisia riippukansioita. Lisäksi arvotavarat saa kätevästi etumatkustajan kaksoisistuimen alle. Ovikotelot ovat suuret ja niihin mahtuu A4-kokoinen kirjoitusalusta ja kahden litran juomapullo.

Ford Transit Van interior with hand putting wallet into stowage area
New Transit Van standing in loading area

Puhkiruostumattomuustakuu 12 v

Uudessa Transitissa on vakuuttavan pitkä 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu.

Top