Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Transit on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti mahdollisimman kestäväksi ja toimivaksi. 

Transitissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia ja käteviä säilytysratkaisuja. Etuistuimen selkänojasta saadaan alastaittamalla työpöytä. SYNC-järjestelmän avulla voidaan soittaa ja vastaanottaa puheluita käyttämällä englanninkielistä puheohjausta. 

Transitin edistyksellisten teknologioiden avulla on helppo hoitaa liikeasioita ajon aikana turvallisesti – pitää kädet ratissa ja katseen tiessä.

Toimisto tien päällä

Transit Customin ohjaamon varusteet helpottavat työntekoa. Etumatkustajan kaksoisistuimen keskimmäisen istuimen selkänoja voidaan taittaa pöytätasoksi. Taso on riittävän suuri kannettavalle tai kirjoitusalustalle. Säilytystilaa on kaksoisistuimen alla 93 litraa, kojelaudan päällä on kannellinen lokero matkapuhelimelle, MP3-soittimelle tai iPodille sekä 12 V -pistoke. Hansikaslokeroon mahtuu A4-mappeja, ja tietenkin autossa on useita käteviä pullo/mukipidikkeitä.

Comfortable Front Seats

Etuistuimet

Kuljettajan istuimen monipuolisten säätöjen ansiosta kuljettajan matkustusmukavuus on entistä parempi. Ohjauspyörä on neljään suuntaan säädettävä. Kaikenkokoiset kuljettajat saavat helposti säädettyä itselleen mukavan ajoasennon. Kyynärnoja on vakiona. Viileillä ja kylmillä keleillä lämmitetyt istuimet lisäävät matkustusmukavuutta. Verhoilumateriaalit ovat kestävät ja laadukkaat.

Helposti puhdistettava tavaratilan lattia

Kestävä ja helposti puhdistettava tavaratilan lattiansuoja on vakiovaruste. Se suojaa lattiaa ja helpottaa lattian puhdistamista. Lattiansuojan reunat ovat 100 mm korkeat.

Ford Transit steering wheel detail

Neljään suuntaan säädettävä ohjauspyörä

Säädettävän ohjauspyörän avulla hyvä ajoasento on helppo löytää.

Audiojärjestelmä

Vakiovarusteena Transitissa on Ford MyConnection -radio, jossa on Bluetooth ja handsfree toiminnot. Valinnaisvarusteena on saatavilla Ford SYNC- ja navigointijärjestelmä. Ford SYNC puheohjauksella on englanninkielinen.

 

Multi Function System

Kääntöympyrä

Transit Van L2 -mallin kääntöympyrä on vain 11,9 metriä. Käsiteltävyys on erinomainen myös kaupunkialueella.

 

Turning Circle
PowerShift

SelectShift-automaattivaihteisto

Kuusivaihteisen SelectShift-automaattivaihteisto tekee ajamisesta miellyttävää ja vaivatonta varsinkin ruuhkaisessa liikenteessä. Kuljettaja voi halutessaan vaihtaa vaihdetta manuaalisesti vaihteenvalitsimesta. Lisäksi kuljettava voi lukita vaihteita pois käytöstä haastavissa ajo-olosuhteissa, kuten liukkailla pinnoilla tai jyrkissä mäissä.

Sivutuulen vakautusjärjestelmä

Järjestelmä tunnistaa elektronisen ajovakaudenhallintajärjestelmän avulla sivutuulen vaikutuksen ja auttaa ajoneuvoa pysymään ajolinjassa voimakkaissa puuskissa.

Side Wind Stabilisation
Schema of lockable parts in Ford Transit

Ikkunat voi avata ja sulkea yhdellä painalluksella

Voit avata tai sulkea kaikki ikkunat napinpainalluksella.

Top