KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT VAN > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Kuljetusten ammattilainen

Uuden Transitin ohjaamo on käytännöllinen ja kuljettajakeskeinen. Ohjaamossa on runsaasti säilytystilaa. Materiaalit kestävät kulutusta ja tarjoavat matkustusmukavuuden pitkilläkin ajomatkoilla. Lisäksi autossa on integroidun FordPass Connect -modeemin kaltaisia älykkäitä teknologioita, jotka parantavat yhteydenpitoa ajon aikana ja lisäävät matkustusmukavuutta.

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Uuteen Transitiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi*. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteydenWi-Fi 4G LTE kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot*** , jotka näkyvät auton navigointijärjestelmän näytöllä. Kun modeemi yhdistetään FordPass-matkapuhelinsovelluksen kanssa, voit mm. etälukita- ja avata auton ovet. Näet auton sijainnin kartalla – ei siis huolta, vaikka unohtaisit, minne pysäköit sen vieraassa paikassa.

Ford SYNC 3

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää. Navigointia voidaan käyttää puhekomennoilla tai 8" kosketusvärinäytön nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live Trafficin avulla puolestaan vältetään ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”).

Ford Transit Van interior LCD screen close up
New Transit Van powerfold mirror close up

Sähkötoimisesti taitettavat sivupeilit

Sähkötoimisesti taitettavat sivupeilit ovat erinomainen varuste, kun auto pysäköidään kaupungin kapeille kaduille.

Ford Easy Fuel -korkiton tankkausjärjestelmä

Tämän kätevän teknologian ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi täyttöaukkoon. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, et enää joudu käsittelemään polttoainetankin likaista korkkia.

Ford easy fuel close up
Ford Transit Van interior showing Adjustable Heated Seats

Lämmitettävät istuimet lisäävät mukavuutta

Lämmitettävät istuimet lisäävät matkustusmukavuutta.

Top