Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Transit on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti mahdollisimman kestäväksi ja toimivaksi. 

Transitissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia ja käteviä säilytysratkaisuja. Etuistuimen selkänojasta saadaan alastaittamalla työpöytä. SYNC-järjestelmän avulla voidaan soittaa ja vastaanottaa puheluita käyttämällä englanninkielistä puheohjausta. 

Transitin edistyksellisten teknologioiden avulla on helppo hoitaa liikeasioita ajon aikana turvallisesti – pitää kädet ratissa ja katseen tiessä.

Toimisto tien päällä

Transit Customin ohjaamon varusteet helpottavat työntekoa. Etumatkustajan kaksoisistuimen keskimmäisen istuimen selkänoja voidaan taittaa pöytätasoksi. Taso on riittävän suuri kannettavalle tai kirjoitusalustalle. Säilytystilaa on kaksoisistuimen alla 93 litraa, kojelaudan päällä on kannellinen lokero matkapuhelimelle, MP3-soittimelle tai iPodille sekä 12 V -pistoke. Hansikaslokeroon mahtuu A4-mappeja, ja tietenkin autossa on useita käteviä pullo/mukipidikkeitä.

Comfortable Front Seats

Säädettävät lämmitettävät istuimet lisäävät mukavuutta

Autossa on mukava olla säästä riippumatta. Valinnaisvarusteena on saatavilla lämmittävät etuistuimet, jotka pitävät lämpimänä talvipakkasissa. Ja koska istuimet ovat säädettävät, jokainen voi valita mukavimman matkustusasennon.

Suojattu kuormatila, joka on helppo pitää puhtaana

Kestävä kuormatilan suojus suojaa lattiaa ja auttaa vähentämään ajosta syntyvää melua. Koska lattian suojus nousee 100 mm ylös sivuilla, se on helppo harjata, imuroida tai pestä puhtaaksi.

Ford Transit steering wheel detail

Tarpeisiisi mukautuva ohjauspylväs

Ohjauspylvään kallistusta ja etäisyyttä voi säätää helposti, jotta löydät ihanteellisen ja mahdollisimman mukavan ajoasennon.

Audiojärjestelmä

Vakiovarusteena Transitissa on Ford MyConnection -radio, jossa on Bluetooth ja handsfree toiminnot. Valinnaisvarusteena on saatavilla Ford SYNC- ja navigointijärjestelmä. Ford SYNC puheohjauksella on englanninkielinen.

 

Multi Function System

Kääntöympyrä

Transit Van L2 -mallin kääntöympyrä on vain 11,9 metriä. Käsiteltävyys on erinomainen myös kaupunkialueella.

 

Turning Circle
PowerShift

Ford PowerShift. Nopea ja polttoainetta säästävä

PowerShift automaattivaihteistossa vaihdot ovat nopeita, koska vaihteisto valitsee seuraavan vaihteen valmiiksi puolestasi, jotta tehoa ei hukata vaihdon yhteydessä. Ford PowerShift tekee ajosta tasaisempaa ja säästää polttoainetta.

Sivutuulen vakautus

Tämä ominaisuus tunnistaa ajovakauden hallintajärjestelmän avulla sivutuulen vaikutuksen ja auttaa pysymään kaistalla voimakkaissa puuskissa.

Side Wind Stabilisation
Schema of lockable parts in Ford Transit

Ikkunat voi avata ja sulkea yhdellä painalluksella

Voit avata tai sulkea kaikki ikkunat napinpainalluksella.

Top