Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT VAN > Ominaisuudet > Suorituskyky ja taloudellisuus

Taloudellisempi ja suorituskykyisempi

Uusi Transit on entistä tehokkaampi ja taloudellisempi. Uusi 10-vaihteinen automaattivaihteisto varmistaa erinomaisen ajettavuuden. Mm. Auto-Start-Stop-järjestelmä avulla saadaan parenettua polttoainetaloudellisuutta ja vähennettyä päästöjä.

Edistyksellistä uutta moottoriteknologiaa

Uusi Transit on entistäkin tehokkaampi ja taloudellisempi. 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottorin tehokkain version on 185 hv. Uuteen Transitiin on saatavissa tehdasasennettuja erikoisvalinnaisvarusteita. Lisäksi se on erinomainen aihio muutostöihin.

Kevythybridi PHEV

Uusi Transit on nyt saatavissa myös kevythybridimallina. Akkukäyttöinen sähkömoottori toimii yhdessä polttomoottorin kanssa. Polttoaineenkulutus ja päästöt ovat alhaisemmat kuin perinteisessä polttomoottorimallissa.

New Blue Transit Van rear view driving on road
AdBlue additive close up

AdBlue-lisäaine

SCR-järjestelmä (Selective Catalytic Reduction) muuntaa pakokaasun NOx-päästöt typeksi ja vedeksi käyttämällä urea- ja vesipohjaista AdBlue®-nestettä. Tämän jälkeen hiukkassuodatin poistaa yli 99 % ajoneuvon pakokaasupäästöjen kiinteistä hiukkasista. Jotta Ford EcoBlue -dieselmoottorin toimii kunnolla, siinä täytyy olla AdBlue®-nestettä. Jos neste on loppumassa, mittaristossa näkyy varoitus.

Taloudellisempaa ajoa

Innovatiivinen Ford EcoMode -järjestelmä arvioi jatkuvasti ajotapasi vaikutusta polttoaineenkulutukseen. Järjestelmä analysoi nopeutta, vaihteiden vaihtoa, jarruvoimaa ja ennakointia sekä lyhyiden ja pitkien matkojen määrää. EcoMode näyttää nämä tiedot mittaristossa olevalla näytöllä. Tavoitteena on kannustaa ajamaan taloudellisemmin, pienentää polttoaineenkulutusta ja säästää rahaa auton elinkaaren aikana.

Ford Transit Van driving on motorway front view with Eco Mode dial in detail
Ford Transit Van close up of 6-sped transition

6-vaihteinen manuaalivaihteisto

TUudessa Transitissa on 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. Vaihteen vaihtaminen on tunnokasta ja ajaminen taloudellista.

Kiihdytyksenhallinta - taloudellisempaan ajoon

Järjestelmä säätelee kiihdytysnopeutta sen mukaan, onko auto tyhjä ja kuormattu. Sen ansiosta polttoaineenkulutus voi pienentyä jopa 15 prosentilla ajotavasta riippuen. Tämä teknologia voi vähentää myös moottorin, jarrujen ja renkaiden sekä muiden osien kulumista.

Ford Transit Van driving on highway front view
Ford Transit Van close up of 6-sped transition

Älykäs latausjärjestelmä

Tavallisista järjestelmistä poiketen älykäs latausjärjestelmä lataa akkua vain tarvittaessa. Näin polttoaineenkulutus ja päästöt ovat entistä alhaisemmat.

Top