TRANSIT CUSTOM OMINAISUUDET

Ford Transit Custom interior view with pastry

MUKAVUUTTA JA KÄTEVYYTTÄ

TOIMISTO TIEN PÄÄLLÄ

Office PackAvailability note ICE on täydellinen valinta kuljettajille, jotka käyttävät pakettiautoaan myös toimistona tien päällä. Ainutlaatuisen taitettavan ohjauspyörän avulla voit muuttaa ohjaamon käytännölliseksi monitoimiympäristöksi päivän toimintoja varten, kuten toimistotyöhön tai kahvitauon pitämiseen. Uuden Transit Customin etumatkustajan kaksoisistuimen alla on helppopääsyinen säilytyslokero, johon mahtuu kannettava, mappeja sekä muita tarpeellisia toimistotarvikkeita. 

DELIVERY ASSIST -TOIMINTO

Suunniteltu asiakastoimituksia tekeville kuljettajille. Delivery Assist -toimintoValinnaisvarusteen saatavuus vaihtelee malleittain 2024 integroituu 13" kosketusnäyttöönKun ajat, keskity ajamiseen ja käytä handsfree-laitteita .. ja mahdollistaa useisiin pysähdyksiin liittyvien tehtävien optimoinnin, jolloin sinä säästät aikaa. Auton toimintoja voidaan räätälöidä sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja ohjata esimerkiksi seisontajarrua, moottorin sammutusta, ikkunoiden sulkemista, vilkkujen käyttöä ja muuta.

Ford Transit Custom delivery assist
Ford Transit Custom interior view

LIITETTÄVYYS 

Ford Transit Custom in red

HYÖDYLLISIÄ OMINAISUUKSIA

Front view of Blue ford transit custom

SÄHKÖ JA LATAUS

Ford E-Transit Custom Pro Power Onboard

VIRTAA KOKO PÄIVÄKSI

Muunna E-Transit Custom liikkuvaksi virtalähteeksi innovatiivisella Pro Power Onboard -teknologiallamme. Valinnaisena saatava teknologia tarjoaa jopa 2,3 kW:n virran ulostulon. Voit siis ladata ja käyttää työkaluja ja laitteita niin liikkeellä ollessasi kuin paikan päällä työmaalla.

Ford Transit Custom in the evening

AJO-OMINAISUUDET

Ford Transit Custom digital instrument cluster

DIGITAALIMITTARISTO 

Kaikki tarvitsemasi tiedot suoraan edessäsi. Teräväpiirtoinen digitaalimittaristo näyttää kuljettajan tiedot kätevien ja nopeasti ymmärrettävien kuvakkeiden muodossa. Voit myös priorisoida näytettäviä tietoja, navigointikomennot ja ajoneuvon tilatiedot mukaan luettuinaKuljettajaa avustavat.

LED-AJOVALOT

Tunnusomaiset kääntyvät LED-ajovalot tarjoavat optimaalisen valaistuksen muuttuvissa ajo-olosuhteissa, kuten ajettaessa hyvin valaistuilta kaupunkialueilta pimeille maanteille. Häikäisemättömät kaukovalot säätyvät automaattisesti, jotta muut autoilijat eivät häikäisty ajoneuvosi valoista.

Ford Transit Custom led headlights
Ford Transit Custom auto shifter

AUTOMAATTINEN VAIHTEENVALITSIN 

Uusi automaattinen vaihteenvalitsin on nyt asennettu ohjauspylvääseen, jotta matkustamossa liikkuminen olisi helpompaa. Uusi 8-vaihteinen automaattivaihteisto on tarkasteltavissa mittaristossa, ja se tarjoaa jopa 2 500 kg vetokapasiteetin saumattoman ja pehmeän ajon lisäksi, jolloin sinä ja matkustajasi voitte nauttia matkasta.

Ford Transit Custom Trail

SUORITUSKYKYÄ 

Ford Transit Custom driving modes

AJOTILAT 

Täysin uusi Transit Custom tarjoaa kolme valittavaa ajotilaaKuljettajaa avustavat (Normaali, Eco ja Liukas), jotka räätälöivät kaasun vastetta, ohjausta ja vaihteiden vaihtoa. Jokainen ajotila on yksilöllisesti viritetty helpottamaan ajamista näissä olosuhteissa, joten voit olla varma, että saat edelleen optimaalisen ajoneuvon suorituskyvyn kaikissa ympäristöissä, joihon työ sinut vie.

NELIVETO (AWD)

AWD-nelivetoSaatavana eri varustetasoissa (Trend, Limited, Sport, Trail). automaattivaihteistolla on suunniteltu ylläpitämään pitoa talvella tai huonossa maastossa ja parantamaan kaarreajoa sekä pitoa myös vakiorenkailla ajettaessa. Tämä tekee siitä täydellisen kumppanin liiketoimintaan tai lumiseen seikkailuun.

Ford Transit Custom all-wheel drive (AWD)
Ford Transit Custom mechanical limited slip differential (MLSD)

MEKAANINEN TASAUSPYÖRÄSTÖN LUKKO (MLSD)

Parantaa ajoneuvon ajettavuutta siirtämällä moottorin vääntöä alhaisen pidon olosuhteissa automaattisesti pyörälle, jolla on eniten pitoa. Näin voit lähteä luottavaisemmin märille, liukkaille ja haastaville pinnoille, kuten päällystämättömille teille, sorateille, ruohoisille leirintäalueille tai lumelle ja jäälle. Vain manuaalivaihteisto.

Ford Transit Custom interior view

TURVALLISUUS

Ford Transit Custom interior view

TURVATYYNYT

Toivottavasti et koskaan tarvitse turvatyynyjä, mutta täysin uusi Transit Custom tarjoaa ainakin parempaa mielenrauhaa, sillä se sisältää vakiona enemmän turvatyynyjä kuin koskaan aiemmin. Etumatkustajan turvatyyny on nyt katossa, mikä vapauttaa tilaa kojelaudasta. Takaturvatyynyt kattavat toisen istuinrivin, ja sivuturvatyynyt on sijoitettu etuistuinten takapuolelle, jotta ne suojaisivat paremmin sivuttaisilta ja etukulmiin osuvilta törmäyksiltä.