Home > Henkilöautot > FOCUS RS > Ominaisuudet > Ajo-ominaisuudet

Ajo-ominaisuudet

Täysin uudessa Focus RS:ssä olet älykkäiden teknologioiden ympäröimänä. 

Jokaisella on oma tehtävänsä, mutta sama tarkoitus: sinä pääset nauttimaan autosi ominaisuuksista täysipainoisesti.

Maksimaalinen hallinta kaarteissa

Ford Performance AWD-neliveto dynaamisella kaarreajon hallinnalla tuottaa yli 1 g:n sivuttaiskiihtyvyyden, poikkeuksellisen hyvän pidon ja äärimmäisen tarkan ohjattavuuden kaarreajossa. Järjestelmässä on kaksi elektronisesti ohjautuvaa kytkintä, jotka jakavat väännön takapyörille tienpinnan ja ajo-olosuhteiden mukaan. Tämän älykkään teknologian ansiosta nautit hallituista luisuista rataosuuksilla.

Luotu maantielle. Valmis radalle.

Ajovakauden hallintajärjestelmässä on kolme tilaa, joiden välillä voit vaihdella.  Voit valita normaalin, urheilu- tai rata-asetuksen säädintä käyttämällä. Jokaisessa tilassa on omat asetukset nelivedolle, iskunvaimentimelle, ajovakauden hallinta- ja ABS-järjestelmille, ohjauksen ja moottorin vasteelle sekä jopa moottorin äänelle. 

Blue Ford Focus RS on the road with Drive Modes icons visible
Ford Focus RS Suspension detail

Ajotapaasi mukautuva jousitus

Edistyksellisen kilpa-autoiluhenkisen jäykistetyn Öhlins Tenneco -jousituksen ansiosta Focus RS pysyy aina täysin ohjaksissasi. Se parantaa pitoa tiellä ja hallintaa, jolloin tunne kosketuksesta tiehen säilyy paremmin ja saat erittäin reagoivan erinomaisen ohjausvasteen. Kahteen eri tilaan kytkettävissä olevat vaimentimet tarjoavat rata-ajossa vieläkin täsmällisemmän hallinnan, jotta voit nauttia vauhdin hurmasta täysin palkein.

Tasauspyörästön kitkalukko

Tyylikkääseen valinnaisvarustepakettiin kuuluu mattamusta katto, sivupeilien kotelot ja takaspoileri. Mustissa kevytmetallivanteissa on RS-logo ja Recaro-istuimet on viimeistelty sinisellä nahalla. 
Valinnaisvarustepaketin täydentää tasauspyörästön kitkalukko, jolla RS:n kiihdytyskykyä ja ajotuntumaa voimistetaan entisestään.

Blue Ford Focus RS Option Pack rear on race track
Blue Ford Focus RS Bi-Xenon headlamps

Ajovalot, jotka parantavat näkyvyyttä kaarteissa

Täysin uuden Focus RS:n Bi-Xenon-ajovalot ovat paitsi upean näköiset, myös älykkäät. Ne seuraavat tietä tarkasti kääntäessäsi ohjauspyörää, joten näkyvyys on erinomainen. Lisäksi ne pystyvät muuttamaan ajovalojen valokeilaa nopeuden, ympäristön ja olosuhteiden mukaan. Valaistuksessa on seitsemän eri valokuviota esimerkiksi ajamiseen kaupungissa, maaseudulla, moottoriteillä tai huonoissa sääolosuhteissa.

Top