Home > Henkilöautot > TÄYSIN UUSI FORD FOCUS > Ominaisuudet > Mukavuus ja katevyys

Mukavuutta ja helppoa yhteydenpitoa

Tyylipuhtaat linjat, selkeästi suunnitellut tilat ja hienostunut ilme. Täysin uuden Focuksen sisätilat ovat entistäkin miellyttävämmät, tilavammat ja tyylikkäämmät. Lisäksi yhteydenpito onnistuu autossa nyt helposti, missä tahansa oletkin.  FordPass ConnectFordPass Connect-modeemi -modeemin ansiosta saat käyttöösi hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ovat mm. realiaikaiset liikennetiedotLive Traffic, Wi-Fi-yhteyspiste4G LTE ja Hätäaputoiminto (eCallCall on Euroopan komission). Lataa FordPass-sovellus älypuhelimeesi, niin saat käyttöösi lisää FordPass Connect-ominaisuuksia, kuten etälukituksen ja -avauksen, etäkäynnistyksen (vain automaattivaihteisto) ja auton paikannuksen.

Ford Focus FordPass Connect

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Täysin uuteen Focukseen on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass ConnectFordPass Connect-modeemi-modeemi. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-Fi-yhteyden4G LTE kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedotLive Traffic suoraan autosi navigointijärjestelmään toimitettuina. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelunCall on Euroopan komission hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin..

Lisätietoja

Lataa FordPass-sovellus, niin saat käyttöösi lisää ominaisuuksia

FordPass Connect on vieläkin hyödyllisempi, kun yhdistät sen älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta. Näin saat käyttöösi lukuisia innovatiivisia uusia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi käyttää puhelinta autosi paikantamiseen sekä ovien lukitsemiseen ja avaamiseen etänä. Voit seurata polttoaineen määrää, mittarilukemaa ja rengaspainetta sekä saada auton kuntovaroitukset suoraan puhelimeesi. Lisäksi voit jopa etäkäynnistää auton (vain automaattivaihteiston kanssa. Voit myös ohjelmoida navigointijärjestelmän kotoa käsin ja lähettää määränpään puhelimestasi autoon.

Lisätietoja

Ford Focus FordPass app
Ford Focus B&O PLAY

Lempimusiikkisi sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti sen tarkoitti. Ja juuri sitä voit odottaa täysin uudessa Focuksessa. Miksikö? Koska B&O PLAY tekee siitä mahdollista. Tähän ensiluokkaiseen 675 w audiojärjestelmään kuuluu 10 kaiutinta, bassokaiutin ja subwoofer, ja se tuottaa täyteläisen ja voimakkaan äänen. B&O PLAYn akustiikka-asiantuntijat ovat suunnitelleet, kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen teknologian varta vasten Focukseen. Käännä siis nupit kaakkoon ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi autossasi kuin olisit konsertissa.

Anna auringon paistaa

Focukseen on saatavilla täyspitkä panoraamakatto teräksisen kattopaneelin tilalle. Näin luonnonvalo pääsee autoon tehden sisätiloista valoisat ja avaran tuntuiset. Etummainen puolikas on sähkötoiminen ja voidaan kallistaa tai liu’uttaa taaksepäin. Täyspitkän ja sisään työnnettävän aurinkosuojan ansiosta voit avata lasikaton ja saada raikasta ilmaa, mutta olet silti suojassa auringolta.

Ford Focus panoramic roof
Ford Focus hands-free tailgate

Handsfree-takaluukku avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti

Jos kätesi ovat täynnä tavaraa ja Focus Wagon tunnistaa KeyFree-kauko-ohjaimesi, takaluukku avautuu ja sulkeutuu automaattisesti, kun heilautat jalkaa auton takapuskurin alla.

Lataa laitteet autossa

Focuksen sisätiloissa on maksimoitu tilankäyttö ja kätevyys. Esimerkiksi vaihdekepin edessä olevaan suureen medialokeroon mahtuu suurinkin älypuhelin. Jotkin älypuhelimet voi lisäksi ladata langattomastiWireless charging, jotta laitteet ovat aina käyttövalmiina. 

Ford Focus wireless charging
Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen

Hands-free SYNC 3:n avulla

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla suomenkielisillä puhekomennoilla. Se myös lukee tekstiviestit ääneen. Kosketusnäytössä voi käyttää nipistys- ja pyyhkäisyeleitä, jotka mahdollistavat intuitiivisen navigoinnin. SYNC 3:ssa on Apple CarPlay- ja Android Auto -tuki, ja AppLinkin avulla voit käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia. 

keep me informed icon

Tilaa uutiskirje

download a brochure icon

Lataa esite ja hinnasto

Top