Home > Henkilöautot > TÄYSIN UUSI FORD FOCUS > Ominaisuudet > Turvallisuus

Turvallisuutesi on aina etusijalla

Auton älykkäät teknologiat on suunniteltu parantamaan sinun, perheesi ja muiden tienkäyttäjien turvallisuutta. Esimerkiksi aktiivinen jarrutusjärjestelmä ja törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella varoittaa törmäysvaarasta. Järjestelmä voi jopa jarruttaa automaattisesti, jos et reagoi ajoissa.

Ford Focus pre-collision assist

Järjestelmä, joka auttaa lieventämään onnettomuuksia tai estämään ne

Törmäyksenestoavustin havaitsee reitilläsi olevat tai sinne mahdollisesti pyrkivät autot ja jalankulkijat ja varoittaa niistä. Jos et reagoi, järjestelmä jarruttaa automaattisesti. Tämä lieventää onnettomuuksia tai jopa estää ne (toimii enintään 80 km:n tuntinopeudella).

Auttaa jarruttamaan suuremmilla nopeuksilla

Aktiivinen jarrutusjärjestelmä on innovatiivinen turvaominaisuus, joka toimii yli 50 km:n tuntinopeuksilla. Se tarkkailee tietä tutkan avulla ja varoittaa törmäysvaarasta. Jos et reagoi varoitukseen, järjestelmä valmistelee jarrut ja aloittaa jarrutuksen hidastamisen helpottamiseksi. Alle 50 km:n tuntinopeuksilla apuna on Active City Stop. Yhdessä nämä teknologiat antavat jarrutusvarmuutta kaikilla nopeuksilla.

Ford Focus active brkaing
Ford Focus door edge protector

Estää ikävät kolhut ja naarmut

Ahtaissa pysäköintitiloissa ovi kolhiintuu helposti. Mutta kun avaat Focuksen oven, suojus ponnahtaa esiin ja suojaa autosi ja sen vieressä olevan auton maalipintaa.

keep me informed icon

Tilaa uutiskirje

download a brochure icon

Lataa esite ja hinnasto

Top