Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT ALUSTA > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Transit-alusta on suunniteltu asiakkaiden tarpeiden ja vaatimusten mukaisesti mahdollisimman kestäväksi ja toimivaksi. 

Transit-alustassa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia ja käteviä säilytysratkaisuja. Etuistuimen selkänojasta saadaan alastaittamalla työpöytä. SYNC-järjestelmän avulla voidaan soittaa ja vastaanottaa puheluita käyttämällä englanninkielistä puheohjausta. 

Transitin alustan edistyksellisten teknologioiden avulla on helppo hoitaa liikeasioita ajon aikana turvallisesti – pitää kädet ratissa ja katseen tiessä.

Ford SYNC 3 hands-free technology

Puheohjauksella toimivaa teknologiaa

Ford SYNC 3: mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä. 

Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen tai varata hotellista huoneen.  

Lisäksi Fordin hätäaputoiminto auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

Etuistuimet

Kuljettajan istuimen monipuolisten säätöjen ansiosta kuljettajan matkustusmukavuus on entistä parempi. Ohjauspyörä on neljään suuntaan säädettävä. Kaikenkokoiset kuljettajat saavat helposti säädettyä itselleen mukavan ajoasennon. Kyynärnoja on vakiona. Viileillä ja kylmillä keleillä lämmitetyt istuimet lisäävät matkustusmukavuutta. Verhoilumateriaalit ovat kestävät ja laadukkaat.

In the driving seat
A system that entertains and informs

Tietoviihdejärjestelmä

Monipuoliseen tietoviihdejärjestelmään kuuluu mm. Radio, CD-soitin, USB-pistoke, laadukkaat kaiuttimet, navigointijärjestelmä ja Ford SYNC englanninkielisillä puhekomennoilla.

Ford Easy Fuel varmaan tankkaukseen

Tämän kätevän teknologian ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi siihen. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, et enää joudu käsittelemään polttoainetankin likaista korkkia.

Ford Easy-Fuel, for foolproof filling-up
Wing mirrors that fold themselves away from harm

Sähkötoimisesti taittuvat ja lämmitettävät sivupeilit

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuvat sisäänpäin, kun auto pysäköidään. Taitettuna ne myös suojaavat tyylikkäitä integroituja suuntavilkkuja.

Ikkunat voi avata ja sulkea yhdellä painalluksella

Voit avata tai sulkea kaikki ikkunat napinpainalluksella.

Open and close your windows with a single touch
Power Sockets in Ford Transit Chassis Cab

12 V -pistoke

Autossa on 12 V -virtapistoke, ja lisäksi kuljettajan ja matkustajien istuinten väliin saa valinnaisvarusteena 150 W / 230 V -sähköpistorasian: se on ihanteellinen työkalujen, kannettavan tietokoneen tai muiden laitteiden lataamiseen, etkä tarvitse erillistä sovitinta.

Top