KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Hyötyajoneuvot > UUSI TRANSIT ALUSTA > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Vaivatonta työskentelyä

Transit Alusta on paljon muutakin kuin jämäkkä työjuhta. Se on myös toimistosi tien päällä. Vaikka Transit Alusta on tehty mahdollisimman käytännölliseksi, se on myös suunniteltu mahdollisimman mukavaksi. Sisätiloissa onkin useita lisäominaisuuksia ja teknologioita, jotka helpottavat arkeasi. Niitä kokeiltuasi saatat ihmetellä, miten mahdoit ennen pärjätä ilman niitä.

New Transit Chassis Cab on FordPass connect app

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Uuteen Transitiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemi*. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G Wi-Fi-yhteydenWi-Fi 4G LTE kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot***suoraan auton navigointijärjestelmään toimitettuina. Kun se yhdistetään FordPass-matkapuhelinsovellukseen, voit tarkistaa, lukitsitko ovet, ja sitten lukita tai avata ne etänä. Näet jopa pakettiauton sijainnin kartalla – ei siis huolta, vaikka unohtaisit, minne pysäköit sen vieraassa paikassa.

Ford SYNC -tietoviihdejärjestelmä

SYNC 3 on SYNC-järjestelmän toistaiseksi edistyksellisin versio. Se on entistä nopeampi ja helppokäyttöisempi, ja siinä on parannetut puhekomennot ja vieläkin enemmän toimintoja. Uuden käyttöliittymän suuremmat painikkeet parantavat käytettävyyttä. Lisäksi kosketusvärinäytössä on nyt älypuhelimista ja tableteista tutut nipistys- ja pyyhkäisyeleet, joiden ansiosta navigointi on entistäkin intuitiivisempaa. SYNC 3:ssa on lisäksi AppLink, Applen CarPlay ja Android Auto, joiden avulla älypuhelimen tiedot saa näkyviin kosketusnäytölle.

Ford Transit Minibus interior LCD screen close up
New Transit Chassis Cab interior entertainment system close up

Viihdyttävä ja hyödyllinen järjestelmä

Valinnaisvarusteena on saatavilla monenlaisia edistyksellisiä auton viihde- ja tietolaitteita, kuten DAB-radio, CD-soitin, USB-portti, ensiluokkaiset kaiuttimet, navigointi sekä Ford SYNC puheohjauksella.

Kuljettajan paikalla

Kuljettajan istuin on täysin säädettävissä ja ohjauspyörässä on kallistuksen ja etäisyyden säätö, jotta löydät ihanteellisen ajoasennon. Lämmitettävässä istuimessa on myös sisäänrakennettu käsinoja ja säädettävä ristiselän tuki. Vaikka istuinten kestävyys on hyötyajoneuvon luokkaa, ne ovat yhtä mukavat kuin henkilöautossa.

New Ford Transit Chassis Cab adjustable driving seat
Ford Transit Chassis Cab quickclear graphic

Lämmitettävä tuulilasi

Tämän kätevän ominaisuuden ansiosta pääset nopeasti liikenteeseen pakkasaamuina. Vain napin painallus, niin erittäin ohuet hehkulangat kuumenevat. Niiden avulla tuulilasista poistuu jää, huurre ja sumu ja jäät sulavat myös tuulilasinpyyhkimistä.

Sähköisesti ja automaattisesti taittuvat sivupeilit

Vahinkojen välttämiseksi sähkötoimiset sivupeilit taittuvat sisäänpäin, kun auto pysäköidään. Taitettuna ne myös suojaavat tyylikkäitä integroituja suuntavilkkuja.

Ford Transit Minibus detail of power fold mirrors
Ford Transit Minibus close crop on wipers

Automaattiset tuulilasinpyyhkijät

Sateen tunnistavat tuulilasinpyyhkijät kytkeytyvät automaattisesti päälle heti kun ne havaitsevat kosteutta tuulilasissa. Pyyhkimisnopeus säätyy sääolosuhteiden mukaan. Voit jopa valita useasta herkkyystasosta, jotka määrittävät, kuinka paljon kosteutta voi kertyä, ennen kuin pyyhkijät käynnistyvät.

Top