TRANSIT CUSTOM OMINAISUUDET

Ford Transit Custom interior view with pastry

MUKAVUUTTA JA KÄTEVYYTTÄ

TOIMISTOSI TIEN PÄÄLLÄValinnainen ominaisuus, saatavilla vuoden 2024 alussa.

Käytä pakettiautoasi liikkuvana toimistona. Ford SYNC 4SYNC 4: Don’t drive while distracted tarjoaa parannettua yhdistettävyttä 5G-modeemin, saumattoman älypuhelimen integroinnin, 13" kosketusnäytön ja keskustelevan puheentunnistuksen avulla. Innovatiivisen ohjauspyörän kallistustoiminnon avulla voit pysäköidä ja luoda itsellesi kulmapöydän, joka on ihanteellinen läppärillä työskentelyyn tai lounaan nauttimiseen.

DELIVERY ASSIST -TOIMINTO

Suunniteltu asiakastoimituksia tekeville kuljettajille. Delivery Assist -toimintoLisävarusteisen ominaisuuden saatavuus riippuu ajoneuvon .. integroituu 13" kosketusnäyttöönKun ajat, keskity ajamiseen ja käytä handsfree-laitteita .. ja mahdollistaa useisiin pysähdyksiin liittyvien tehtävien optimoinnin, jolloin sinä säästät aikaa. Auton toimintoja voidaan räätälöidä sinulle parhaiten sopivalla tavalla ja ohjata esimerkiksi seisontajarrua, moottorin sammutusta, ikkunoiden sulkemista, vilkkujen käyttöä ja muuta.

Ford Transit Custom delivery assist
Ford Transit Custom interior view

LIITETTÄVYYS 

Ford Transit Custom in red

HYÖDYLLISIÄ OMINAISUUKSIA

Ford Transit Custom in the evening

AJO-OMINAISUUDET

Ford Transit Custom digital instrument cluster

DIGITAALIMITTARISTO 

Kaikki tarvitsemasi tiedot suoraan edessäsi. Teräväpiirtoinen digitaalimittaristo näyttää kuljettajan tiedot kätevien ja nopeasti ymmärrettävien kuvakkeiden muodossa. Voit myös priorisoida näytettäviä tietoja, navigointikomennot ja ajoneuvon tilatiedot mukaan luettuinaKuljettajaa avustavat.

AUTOMAATTINEN VAIHTEENVALITSIN 

Uusi automaattinen vaihteenvalitsin on nyt asennettu ohjauspylvääseen, jotta matkustamossa liikkuminen olisi helpompaa. Uusi 8-vaihteinen automaattivaihteisto on tarkasteltavissa mittaristossa, ja se tarjoaa jopa 2 500 kg vetokapasiteetin saumattoman ja pehmeän ajon lisäksi, jolloin sinä ja matkustajasi voitte nauttia matkasta.

Ford Transit Custom auto shifter
Ford Transit Custom Trail

SUORITUSKYKYÄ 

Ford Transit Custom driving modes

AJOTILAT 

Täysin uusi Transit Custom tarjoaa kolme valittavaa ajotilaaKuljettajaa avustavat (Normaali, Eco ja Liukas), jotka räätälöivät kaasun vastetta, ohjausta ja vaihteiden vaihtoa. Jokainen ajotila on yksilöllisesti viritetty helpottamaan ajamista näissä olosuhteissa, joten voit olla varma, että saat edelleen optimaalisen ajoneuvon suorituskyvyn kaikissa ympäristöissä, joihon työ sinut vie.

NELIVETO (AWD)

NelivetoVakiona vain automaattivaihteisessa Trail-mallissa.  on suunniteltu ylläpitämään pitoa talvella tai huonossa maastossa ja parantamaan kaarreajoa sekä pitoa myös vakiorenkailla ajettaessa. Tämä tekee siitä täydellisen kumppanin liiketoimintaan tai lumisiin seikkailuihin. 

Ford Transit Custom all-wheel drive (AWD)
Ford Transit Custom mechanical limited slip differential (MLSD)

MEKAANINEN TASAUSPYÖRÄSTÖN LUKKO (MLSD)

Parantaa ajoneuvon ajettavuutta siirtämällä moottorin vääntöä alhaisen pidon olosuhteissa automaattisesti pyörään, jossa on eniten pitoa. Näin voit lähteä luottavaisemmin märille, liukkaille ja haastaville pinnoille, kuten päällystämättömille teille, sorateille, ruohoisille leirintäalueille tai lumelle ja jäälle. 

Ford Transit Custom interior view

TURVALLISUUS

Ford Transit Custom interior view

TURVATYYNYT

Toivottavasti et koskaan tarvitse turvatyynyjä, mutta täysin uusi Transit Custom tarjoaa ainakin parempaa mielenrauhaa, sillä se sisältää vakiona enemmän turvatyynyjä kuin koskaan aiemmin. Etumatkustajan turvatyyny on nyt katossa, mikä vapauttaa tilaa kojelaudasta. Takaturvatyynyt kattavat toisen istuinrivin, ja sivuturvatyynyt on sijoitettu etuistuinten takapuolelle, jotta ne suojaisivat paremmin sivuttaisilta ja etukulmiin osuvilta törmäyksiltä.