Home > Tulevat mallit > Uusi Ford Transit

UUSI FORD TRANSIT

TULOSSA 2019

Runsaasti uusia teknologioita. Suorituskykyiset ja taloudelliset moottorit. Upea uusi muotoilu. Erinomainen kantavuus. Uusi Ford Transit. 

Erinomainen suorituskyky ja kantavuus

Uusi Ford Transit on entistä tyylikkäämpi ja edustavampi. Ohjaamo on uudistunut ja käytettävissä on runsaasti uusia teknologioita, jotka parantavat ajettavuutta ja lisäävät turvallisuutta. 

Driving shot of new Blue Ford Transit Van

Edistyksellistä uutta moottoriteknologiaa

Uusi Ford Transit on entistäkin suorituskykyisempi ja taloudellisempi. Moottorina on 2.0 Ford EcoBlue -dieselmoottori. Tehokkaimman mallin teho on 185 hv ja vääntö 415 Nm. Moottori täyttää Euro 6.2 -päästötason vaatimukset. Transit on saatavissa myös kevythybridiversiona (mHEV), joka on malliston polttoainetaloudellisin ja vähäpäästöisin malli. (Suomessa myytävän malliston tiedot tarkennetaan myöhemmin.)

Uusia teknologioita

Uudet teknologiat parantavat turvallisuutta, lisäävät ajovarmuutta sekä matkustusmukavuutta. Uusia teknologioita ovat mm. kuolleen kulman valvontajärjestelmä ja risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä, jotka varoittavat muista tienkäyttäjistä, kun vaihdetaan kaistaa tai peruutetaan. Aktiivinen pysäköintiavustin helpottaa pysäköimistä. Uuden aktiivisen vakionopeudensäätimen ansiosta pitkät ajomatkat moottoriteillä sujuvat entistä turvallisemmin. Entistä ylemmäs asennetun peruutuskameran kanssa tulee valo, joka parantaa näkyvyyttä. 

Blue New Ford Transit Van rear downlighter
Uusi Ford Transit – tietoviihdejärjestelmä ja FordPass Connect

Entistä paremmat yhteydet ja palvelut

Uuteen Transitiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavissa FordPass Connect -modeemi*. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten 4G Wi-Fi-yhteyden** jopa kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedot***suoraan auton navigointijärjestelmään. Kun FordPass Connect -modeemi yhdistetään FordPass-matkapuhelinsovelluksen kanssa, voidaan auton ovet avata tai sulkea sovelluksen kautta etätoimintona. Myös auton sijainti tallentuu pysäköitäessä, jolloin auto voidaan helposti löytää mm. isolta parkkipaikalta. 

Uusi Ford Transit Alusta

Uusi Ford Transit Alusta mahdollistaa monipuoliset korimuutostyöt ja -varustelut yritysten yksilöllisiä kuljetustarpeita varten. 

Uusi Ford Transit Alusta
Uusi Ford Transit linja-auto

Uusi Ford Transit linja-auto

Uudessa Ford Transit linja-autossa on tilaa jopa 18 matkustajalle. Osa takaistuimista voidaan irrottaa, jolloin saadaan lisätilaa esim. matkatavaroille. Transit linja-auto - monipuolisesti muunneltava kuljetusten ammattilainen. 

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top