Home > Henkilöautot > FOCUS > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Mukavuus ja kätevyys

Fiksun tekniikan ja älykkään muotoilun ansiosta jokainen uudessa Focuksessa vietetty hetki on mahdollisimman miellyttävä, turvallinen ja nautinnollinen. 

Innovatiivisten tekniikoiden ansiosta pysyt turvallisesti tien päällä ja voit samalla kuunnella musiikkia sekä hoitaa viestit ja puhelut.

Ford Focus touchscreen in detail

Puheohjauksella toimivaa teknologiaa

Ford SYNC 3: mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä. 

Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen tai varata hotellista huoneen.  

Lisäksi Fordin hätäaputoiminto auttaa soittamaan hätäpuhelun onnettomuustilanteessa.

Avaimettomuus helpottaa arkea

Fordin avaimettoman järjestelmän avulla voit lukita auton ja avata lukituksen ottamatta avainta taskusta tai laukusta. Kätevää, kun kädet ovat täynnä tavaraa.

KeyFree product image
Wheel Controls - steering wheel

Ohjauspyörä, jossa kaikki on käden ulottuvilla

Kolmipuolainen ohjauspyörä on suunniteltu ergonomisesti kuljettajaa ajatellen. Kaikki painikkeet ja säätimet ovat käden ulottuvilla, ja ohjauspyörän sijainti parantaa auton mittariston käytettävyyttä ja näkyvyyttä. Valinnaisvarusteena saatava uusi lämmitettävä ohjauspyörä tekee ajosta vieläkin miellyttävämpää.

Fiksua säilytystilaa teknisille laitteille

Keskikonsolissa on tilaa älypuhelimille ja muille mobiililaitteille. Siinä on USB-portti laitteiden liittämistä ja lataamista varten sekä kumimatto, jonka ansiosta tavarat pysyvät paikoillaan.

Clever storage unit between front seats

MyKey® tekee auton lainaamisesta huoletonta

MyKeyn® avulla voit asettaa nopeusrajoituksen ja turvavyömuistutuksen ja jopa hallita audiojärjestelmän äänenvoimakkuutta. Tämä teknologia antaa mielenrauhan, jos lainaat autoa ystävälle tai perheenjäsenelle, sillä voit ohjelmoida haluamasi rajoitukset tietylle avaimelle. Voit pitää rajoittamattoman omistaja-avaimen itselläsi ja halutessasi hankkia lisää avaimia.

A hand holding a car key for Ford
Auto-Dimming Rearview Mirror engaged

Häikäisyn estävä taustapeili

Ajo pimeässä on helpompaa, kun takana olevien autojen valot eivät jatkuvasti häikäise. Innovatiivinen taustapeili havaitsee takaa tulevan auton valot ja himmentyy automaattisesti estäen häikäisyn.

Top