Home > Henkilöautot > FOCUS > Ominaisuudet > Mukavuus ja katevyys

Mukavuutta ja helppoa yhteydenpitoa

Tyylipuhtaat linjat, selkeästi suunnitellut tilat ja hienostunut ilme. Focuksen sisätilat ovat entistäkin miellyttävämmät, tilavammat ja tyylikkäämmät. Lisäksi yhteydenpito onnistuu autossa nyt helposti, missä tahansa oletkin.  FordPass ConnectFordPass Connect-modeemi -modeemin ansiosta saat käyttöösi hyödyllisiä ominaisuuksia, joita ovat mm. realiaikaiset liikennetiedotLive Traffic, Wi-Fi-yhteyspiste4G LTE ja Hätäaputoiminto (eCallCall on Euroopan komission). Lataa FordPass-sovellus älypuhelimeesi, niin saat käyttöösi lisää FordPass Connect-ominaisuuksia, kuten etälukituksen ja -avauksen, etäkäynnistyksen (vain automaattivaihteisto) ja auton paikannuksen.

Entistä parempaa yhteydenpitoa

Focukseen on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass ConnectFordPass Connect-modeemi-modeemi. Järjestelmä tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten jopa 4G LTE Wi-Fi-yhteyden4G LTE kymmenelle laitteelle sekä reaaliaikaiset liikennetiedotLive Traffic suoraan autosi navigointijärjestelmään toimitettuina. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelunCall on Euroopan komission hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin..

Lisätietoja

Ford Dashboard Cluster Hazard notification detail

Paikalliset varoitukset

Autot, joissa on FordPass Connect –modeemi, voivat varoittaa kuljettajaa esimerkiksi tietyömaista tai matkan varrella olevasta rikkinäisestä ajoneuvosta. Auto vastaanottaa paikallista tietoa lähettyvillä olevista liitettävyysominaisuuksilla varustetuista ajoneuvoista ja muista paikallisista tietolähteistä. Jos auto vastaanottaa tiedon paikallisesta varoituksesta, ilmoitus näkyy mittaristossa. Näin kuljettaja voi paremmin varautua reitillä oleviin poikkeustilanteisiin ja valita toisen reitin tarpeen mukaan.

Lataa FordPass-sovellus, niin saat käyttöösi lisää ominaisuuksia

FordPass Connect on vieläkin hyödyllisempi, kun yhdistät sen älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta. Näin saat käyttöösi lukuisia innovatiivisia uusia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi käyttää puhelinta autosi paikantamiseen sekä ovien lukitsemiseen ja avaamiseen etänä. Voit seurata polttoaineen määrää, mittarilukemaa ja rengaspainetta sekä saada auton kuntovaroitukset suoraan puhelimeesi. Lisäksi voit jopa etäkäynnistää auton (vain automaattivaihteiston kanssa). Voit myös ohjelmoida navigointijärjestelmän kotoa käsin ja lähettää määränpään puhelimestasi autoon.

Lisätietoja

Ford Focus FordPass app
Ford Focus B&O

Lempimusiikkisi sellaisena kuin se on tarkoitettu

Kuuntelitpa millaista musiikkia tahansa, se ansaitsee tulla kuulluksi sellaisena kuin artisti sen tarkoitti. Ja juuri sitä voit odottaa uudessa Focuksessa. Miksikö? Koska B&O tekee siitä mahdollista. Tähän ensiluokkaiseen audiojärjestelmään kuuluu 10 kaiutinta, bassokaiutin ja subwoofer, ja se tuottaa täyteläisen ja voimakkaan äänen. B&O akustiikka-asiantuntijat ovat suunnitelleet, kehittäneet ja virittäneet tämän edistyksellisen teknologian varta vasten Focukseen. Käännä siis nupit kaakkoon ja nauti lempiartisteistasi ja -kappaleistasi autossasi kuin olisit konsertissa.

Ford Focus wireless charging

Lataa laitteet autossa

Focuksen sisätiloissa on maksimoitu tilankäyttö ja kätevyys. Esimerkiksi vaihdekepin edessä olevaan suureen medialokeroon mahtuu suurinkin älypuhelin. Jotkin älypuhelimet voi lisäksi ladata langattomastiWireless charging, jotta laitteet ovat aina käyttövalmiina. 

Hands-free SYNC 3:n avulla

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää intuitiivisilla suomenkielisillä puhekomennoilla. Se myös lukee tekstiviestit ääneen. Kosketusnäytössä voi käyttää nipistys- ja pyyhkäisyeleitä, jotka mahdollistavat intuitiivisen navigoinnin. SYNC 3:ssa on Apple CarPlay- ja Android Auto -tuki, ja AppLinkin avulla voit käyttää suosittuja älypuhelinsovelluksia. 

Ford SYNC 3 with Voice Control and Touchscreen
Ford Focus with adjustable seating close up

18 tavalla säädettävät istuimet

Focukseen on saatavilla 18 tavalla säädettävät istuimet, joten voit säätää ne täsmälleen tarpeidesi mukaan. Voit liikuttaa niitä ylös, alas, eteen tai taakse, säätää istuintyynyn kallistusta tai ristiselän tukea ja paljon muuta. Näin pitkätkin matkat sujuvat mukavasti.

Lämmitettävät istuimet ja ohjauspyörä

Lämmitettävät etuistuimet ovat saatavilla sekä kuljettajalle että matkustajalle. Voit valita kummallekin istuimelle jonkin kolmesta lämmitysasetuksesta. Lisäksi lämmitettävä ohjauspyörä pitää kädet lämpiminä niin pakkasaamuina, viileinä päivinä kuin kylminä iltoinakin.

Ford Focus heated steering wheel diagram
Ford Focus key free system

Avaimettomuus helpottaa arkea

Fordin avaimettoman järjestelmän avulla voit lukita auton ja avata lukituksen ottamatta avainta taskusta tai laukusta. Kätevää, kun kädet ovat täynnä tavaraa.

MyKey tekee auton lainaamisesta huoletonta

MyKeyn avulla voit muun muassa asettaa nopeusrajoituksen ja turvavyömuistutuksen ja jopa hallita audiojärjestelmän äänenvoimakkuutta. Teknologia antaa mielenrauhan, jos lainaat autoa ystävälle tai perheenjäsenelle, sillä voit ohjelmoida haluamasi rajoitukset tietylle avaimelle. Voit pitää rajoittamattoman omistaja-avaimen itselläsi ja halutessasi hankkia lisää avaimia.

Ford Focus mykey free system
Ford Focus easy fuel close up

Ford Easy Fuel varmaan tankkaukseen

Tämän kätevän teknologian ansiosta on lähes mahdotonta tankata väärää polttoainetta autoon, koska vääränlainen polttoainepistooli ei sovi siihen. Ja koska Ford Easy Fuel on korkiton järjestelmä, et enää joudu käsittelemään polttoainetankin likaista korkkia.

Top