KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Oma Ford > Huollon Palvelut > Ford - No Touch
Man with a mask

Turvallinen huolto. Puhdas lopputulos.

Onko Fordisi huollon tai katsastuksen tarpeessa, mutta pysyttelisit mieluummin kotona? Tulemme luoksesi.

Fordin nouto- ja palautuspalvelu tarjoaa auton noudon ja palautuksen valitsemaasi paikkaan.Varaa sopiva aika Ford-jälleenmyyjältäsi tai tee varaus verkossa, ja valitse nouto ja toimitus lisäpalveluna. Voimme jopa tarjota sijaisauton käyttöösi siksi aikaa, kun autosi on meillä.

Ford Video Check näyttää, mitä mekaanikkosi näkee työskennellessään. Voit myös luottaa siihen, että kaikki autosi sisä- tai ulkopuolen kanssa kosketuksissa olevat työntekijämme käyttävät suojavarusteita ja desinfioituja materiaaleja. Kun työ on valmis, palautamme autosi perusteellisesti desinfioituna. Tämän jälkeen voit hoitaa maksun helposti lähimaksuna verkossa tai puhelimella.

Käyttöehdot:

  • Saatavilla vain ohjelmaan osallistuvilla Ford-jälleenmyyjillä
  • Jälleenmyyjä saattaa henkilökuntansa turvallisuuden vuoksi pyytää sinua vastaamaan lyhyeen taustakyselyyn ennen palvelun saatavuuden vahvistamista.
  • Voit sopia yksilölliset noutoon ja toimitukseen, avainten jättöön ja maksuihin liittyvät järjestelyt suoraan Ford-jälleenmyyjän kanssa.
  • Jälleenmyyjäsi ei välttämättä pysty tarjoamaan juuri varauksen yhteydessä toivomiasi nouto- ja toimituspäiviä. Näissä tapauksissa huollosta vastaava jälleenmyyjä ottaa sinuun yhteyttä sopivan päivän sopimiseksi.
  • Ford Video Check on ainoastaan silmämääräinen tarkastus. Ohjelmaan osallistuva Ford-jälleenmyyjä saattaa turvallisuussyistä suositella tiettyjä välttämättömiä toimenpiteitä ennen kuin pääset ajamaan autoasi. Ford-jälleenmyyjän päätös on sitova ja lopullinen kaikissa asioissa. Lisätietoja saat lähimmältä Ford-jälleenmyyjältä.
Pick up delivery
Top