TÄYSIN UUSI TRANSIT COURIER

Aito Transit. Suurempi. Parempi. Ford Transit Courier on täysin uusi. Suuri 2,9 m3 kuormatila, johon mahtuu kaksi eurolavaa, tekee työpäivistä entistä tehokkaampia. Jopa 750 kg kantavuus mahdollistaa haastavimmatkin kuljetustarpeet.

Ford Transit Courier parked in nature

HYÖDYLLISIÄ OMINAISUUKSIA

Ford Transit Courier loadspace

KUORMATILA

Kantavuus on jopa 750 kg. Transit Courierin pyöräkoteloiden väli on yli 1,2 metriä, joten kuormatilaan mahtuu nyt kaksi eurolavaa. Kuormatilan LED-valo varmistaa näkyvyyden myös pimeässä.

VÄLISEINÄ LÄPILASTAUSLUUKULLA

Hyödyllinen, valinnaisvarusteena saatava väliseinän läpilastausluukku mahdollistaa etuistuinten alla olevan tilan käyttämisen, jolloin Transit Courierin suurin kuormapituus on jopa 2,6 m. 

Ford Transit Courier loadspace bulkhead
Fort Transit Courier security locks

TURVALLISUUS

Täysin uudessa Transit Courierissa on runsaasti turvavarusteita kuten kuusi turvatyynyä.

Transit Courier Interior Side Cockpit

MUKAVUUTTA JA HELPPOUTTA

Ford Transit Courier touchscreen

LIITETTÄVYYS

Ford SYNC 4 touchsreen

8" KOSKETUSNÄYTTÖ JA FORD SYNC 4

Ford SYNC 4 ja 8" -kosketusnäyttö pitävät yhteytesi kunnossa. Käytössäsi edistyneet, kuljettajaa avustavat teknologiat. Apple CarPlay- ja Android Auto -tuki. Lisäksi äänikomennot handsfree-puheluita vartenDon't drive while distracted 2023.

FORDPASS PRO

Jos sinulla on yhdestä viiteen Ford-ajoneuvoa hallinnassasi, FordPass Pro tarjoaa käyttöösi työkalut, jotka auttavat pitämään ajoneuvot kunnossa, turvassa ja aina toimintakykyisinä. Veloituksettoman sovelluksen avulla voit tarkastella ajoneuvon sijaintia ja kuntotietoja, lukita tai avata ajoneuvon ovet etänä, hallita latausaikatauluja sekä paljon muuta.Ford ProTM1

 

Tutustu FordPass Pro:hon

Person using FordPass app
Ford Transit Courier on the road

AJOKOKEMUS

Ford Transit Courier in red

MOOTTORIT

Tehokkuus on moottoreidemme ytimessä. Automaattinen stop-start-toiminto kytkee moottorin pois päältä, kun auto on paikallaan, ja uudelleen päälle, kun se on tarpeen. Näin parannetaan polttoainetaloutta ja vähennetään päästöjä.

PERUUTUSKAMERA

Peruutuskamera tarjoaa optimaalisen näkymän ajoneuvon taakse niin päivällä kuin yölläkin. Helpottaa muiden ajoneuvojen, pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden havaitsemista.

Rear view camera
Rear view camera

PLATINUM-TURVALLISUUSLUOKITUS

Transit Courierin edistyneille kuljettajaa avustaville järjestelmille (ADAS) on myönnetty Euro NCAP:n korkein Platinum-turvallisuusluokitus.