Mustang Mach-E driving on a race track in the mountains

VALMIS TULEVAISUUTEEN

FORD POWER-UP -OHJELMISTOPÄIVITYKSET

Fordin viimeisimmän sukupolven ajoneuvot on suunniteltu kehittymään jatkuvasti.

Pilvipalveluun yhdistetty teknologia mahdollistaa Ford Power-Up -ohjelmistopäivitykset, joten autosi kehittyy jatkuvasti. Auto lataa ja asentaa uusia ohjelmistoja aina auton SYNC-järjestelmän päivittämisestä uusien tai päivitettyjen ominaisuuksien asentamiseen ja auton ominaisuuksien parantamiseen.

Black Ford Puma

SYNC 3

Ohjelmistopäivitykset ovat saatavilla kaikille FordPass Connectilla varustetuille ajoneuvoille. Pilvipalveluun yhdistetyllä teknologialla voidaan ladata SYNC 3:n järjestelmäpäivityksiä ja vikojen korjauksia sekä asentaa täysin uusia ominaisuuksia, kuten SecuriAlert ja Paikalliset varoitukset.

All-New Ford Mustang Mach-E interior with steering wheel and Next Generation Ford SYNC screen

SYNC 4A

Uuden sukupolven SYNC 4A, joka on tällä hetkellä saatavilla täyssähköisessä Mustang Mach-E -mallissa, tehostaa entisestään Fordin Power-Up -ohjelmistopäivityksiä ja sen avulla saat ajoneuvoosi täysin uusia ominaisuuksia sekä useita parannuksia. Näitä ovat SYNC 4A -järjestelmän parantaminen sekä auton laadun, suorituskykyisyyden ja käytettävyyden parantaminen.

FORD POWER-UP -OHJELMISTOPÄIVITYSTEN KÄYTTÖ SYNC 4A:N KANSSA

Voit hallita päivitysasetuksia auton kosketusnäytön avulla. Näin voit hyväksyä tai poistaa automaattiset päivitykset kokonaan käytöstä. Jos poistat automaattiset päivitykset käytöstä, ne ladataan silti, mutta niitä ei asenneta ennen hyväksyntääsi. Näin voit myös asettaa säännöllisen aikataulun tietyille päivityksille, jotka edellyttävät erityistä aikataulutusta.

Red All-electric Mustang Mach-E driving past lake on mountain road

HYPPÄÄ KYYTIIN

Täyssähköinen Mustang Mach-E tarjoaa sinulle Ford Power-Up -ohjelmistopäivitykset ja monipuoliset yhteysominaisuuudet käyttöösi. Sähköistä autoilusi ja tilaa omasi nyt. Täysin uudenlainen ajonautinto odottaa sinua.

TUTUSTU MUSTANG MACH-E -MALLIIN