KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tuotteet & Lisäpalvelut > Lisävarusteet > Henkilöautojen lisävarusteet
Henkilöautojen lisävarusteet

Henkilöautojen lisävarusteet

Tow Bar

Vetokoukku

Vetokoukut on suunniteltu täysin yhteensopiviksi ja integroitaviksi Fordin sähköjärjestelmien ja turvaominaisuuksien kanssa, ja Ford takaa niiden sopivuuden ajoneuvoosi.

Kattotelineet

Pitkittäiset kattokaiteet ovat vakiona monissa Ford-malleissa, mutta ei kuitenkaan kaikissa. Jos autossasi ei ole tehdasasennettuja kattokaiteita, ne voidaan asentaa jälkikäteen useimpiin Ford-ajoneuvoihin.

Roof Rack
Thule®+ Transportation

Kuljetus

Voit helposti lisätä Fordisi kuljetuskapasiteettia lisävarusteilla. Kuljetuslaatikoihin mahtuu kaikki tarpeellinen ja lisäksi saatavilla esimerkiksi polkupyörä-, suksi- ja kajakkitelineet.

Lattiamatot

Fordin lattiamatot suojaavat auton lattiaa lialta ja kulumiselta, jotta Fordisi sisätilat pysyisivät uudenveroisina. Ne ovat saatavilla materiaaleissa ja väreissä, jotka täydentävät auton sisustusta ja korostavat sen tyylikkyyttä.

Floor Mats
Alloy Wheels

Kevytmetallivanteet

Fordin kevytmetallivanteet on suunniteltu täydentämään Fordisi ilmettä. Ne on valmistettu parhaista materiaaleista korkeimpien standardien mukaisesti ja niille on tehty pitkän aikavälin testit, jotta pysyt turvassa tien päällä.

Parkkitutkajärjestelmä

Parkkitutka on pysäköintijärjestelmä, joka tunnistaa kiinteät ja muunlaiset kohteet, kuten pensaat. Se tunnistaa myös jalankulkijat, eläimet ja matalat esineet, joten saat mielenrauhan pujotellessasi vilkkailla alueilla.

Xvision+ Parking Distance Control
Load Compartment Accessories

Tavaratilan suojaus

Tavaratilan kaukalomatot ovat yhä suositumpia, ja monille autoilijoille ne ovat nykyisin ehdoton lisävaruste. Kestävistä ja luistamattomista materiaaleista valmistetut matot suojaavat tavaratilaa mudalta, lialta ja läikkyneiltä nesteiltä, jotta autosi pysyy uudenveroisena.

Kuorman kiinnitys

Pidä tavarasi paikoillaan ja turvassa. Kuorman kiinnitykseen tarkoitetut lisävarusteet ovat testattu ja suojaavat matkustajia.

Load Retention Accessories
Exterior Protection Accessories

Ulkoinen suojaus

Miksi et suojaisi Fordiasi hieman paremmin.

Fordin alkuperäiset roiskeläpät on suunniteltu antamaan tehokas suoja. Ne vähentävät tieroiskeita ja -likaa, estävät kivien aiheuttamia vaurioita sekä suojaavat omaa autoasi ja sitä seuraavaa autoa.

Takapuskurin kuormasuoja suojaa auton takapuskuria ja sen reunaa kuormaamisen ja purkamisen aikana, valmistettu kestävästä materiaalista.

Muotoilu

Fordisi on muotoiltu ja viimeistelty tyylikkäästi, jotta matkustaminen olisi sekä inspiroivaa että rentouttavaa. Fordin muotoilulisävarusteiden ansiosta saatavilla on entistäkin enemmän vaihtoehtoja, joiden avulla voit tehdä Fordisi ulkoasusta ja sisätiloista yksilölliset.

Styling
What's Available for Your Car?

Mitä autooni on saatavilla?

Katso kaikki lisävarusteet

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top