KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Vans & Pickups > TRANSIT CONNECT

FORD TRANSIT CONNECT

Ford Transit Connect on tunnettu lujuudesta, kestävyydestä ja käytännöllisyydestä. Uudistuneessa Transit Connectissa on muun muassa entistä tyylikkäämpi keula uudenmallisine ajovaloineen sekä uudistunut ohjaamo. Kätevä väliseinän läpilastausluukku 1+2-etuistuinten kanssa (valinnaisvaruste) mahdollistaa tavaratilan käyttämisen monipuolisissa kuljetuksissa. Koripituudet ovat L1 ja L2 ja kuormatilavuus on jopa 3,6 m³. Kantavuus on mallista riippuen 610 - 860 kg.

Saatavissa on lisäksi entistä enemmän uutta teknologiaa parantamaan työpäivän sujuvuutta. Edistykselliset teknologiat varmistavat turvallisuuden ja matkustusmukavuuden. Mm. handsfree-toiminto helpottaa yhteydenpitoa asiakkaisiin ja aktiivinen nopeudenrajoitin liikennemerkkien tunnistusjärjestelmällä auttaa ajonopeuden hallinnassa.

Mallin polttoainetaloudellisuus on entistä parempi ja siten käyttökustannukset ovat pienemmät.

Esite & Hinnasto Ominaisuudet & tekniset tiedot (PDF 809kt)

Ford Transit Connect driving wheel and board close up

Älykäs vakionopeudensäädin ja liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

Transit Connectiin on saatavissa valinnaisvarusteena aktiivinen vakionopeudensäädin, joka helpottaa nopeuden hallintaa. Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä tunnistaa vakiomuotoiset nopeusrajoitus- ja ohituskieltomerkit, ja näyttää ne kuvakkeina mittaristossa. Kuljettaja voi entistä helpommin varmistua nopeusrajoituksesta sekä välttyä näin mm. ylinopeudelta.

Moottori, joka pitää yrityksesi liikkeessä

Transit Connectin 120-hevosvoimainen 1,5 litran EcoBlue –dieselmoottori on huippukehittynyt, turboahdettu voimanlähde joka tarjoaa entistäkin parempaa suorituskykyä ja loistavaa taloudellisuutta.

Ford engine diagram scheme
Ford Transit SYNC3

SYNC 3 – tietoviihdejärjestelmä

Edistyksellisen Ford SYNC 3 -järjestelmän (valinnaisvaruste) avulla voit pitää yhteyttä ja hallita puheluita, musiikkia ja navigointijärjestelmää (valinnaisvaruste). Järjestelmää voidaan käyttää puheohjauksella tai 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live TrafficinTooltip avulla puolestaan vältät ruuhkat. Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista sanomalla ”I’m hungry” (”Minulla on nälkä”).

Törmäyksenestoavustin jalankulkijatunnistuksella (saatavissa valinnaisvarustepaketissa)

Törmäyksenestoavustin tunnistaa ajoneuvot ja jalankulkijat. Se jopa tunnistaa tilanteen, jossa jalankulkija on astumassa tielle. Järjestelmä varoittaa törmäysvaarasta ja ellei kuljettaja reagoi, jarruttaa järjestelmä automaattisesti. Järjestelmän avulla törmäykset voidaan jopa välttää kokonaan tai ainakin pystytään pienentämään sen vaikutuksia. Järjestelmä toimii alle 80 km/h nopeuksissa.

Blue Ford Transit Connect at pedestrian crossing
Ford Transit Connect with open load space

Väliseinän läpilastausluukku

Väliseinän läpilastausluukku on ajoneuvoissa joihin on valinnaisvarusteena tilattu etumatkustajan kaksoisistuin (saatavissa L1-malleihin). Lastauspituus väliseinän läpilastausluukun kanssa L1-mallissa on 3 metriä. Tavaratilassa on tilaa jopa neljälle 240 x 120 cm levylle (L2).

Ford Tourneo Connect overview 360 video
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top