TÄYSIN UUSI FORD TOURNEO COURIER

FIKSU JA KYVYKÄS. TILAA SEIKKAILUILLE

Vaihtele tarpeen mukaan kahden ja viiden istuinpaikan välillä, ja pakkaa mukaan varusteet pitkää viikonloppua varten. Valitse joko bensiinikäyttöinen tai täyssähköinen voimansiirto. Katumaasturin ulkonäkö, edistyksellinen liitettävyys ja erinomainen muunneltavuus. Se on juuri sellainen kuin haluat sen olevan. Missä tahansa oletkin.

VALITSE VOIMANSIIRTO

Valitse omasi edistyneistä sähkö- tai bensiinivaihtoehdoista.

TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Ford Tourneo Courier Active Green rear 3/4 view

TILAT

Tourneo Courier on täysin uudenlainen tilava henkilöauto. Kompaktin kaupunkilaisajoneuvon runsaat sisätilat tekevät siitä aina valmiin seikkailuun - mihin tiesi viekään. Se on tilava sisältä, ja taitettavien takaistuinten tarjoama muunneltavuus sekä hyvät säilytystilat tekevät ulkoiluun tarvittavien varusteiden pakkaamisesta helppoaMax. towing varies based on cargo.

Ford Tourneo Courier Back seat view

MUKAVUUS

Tourneo Courier tarjoaa mukavuutta, tilaa ja muunneltavuutta. Taita helposti taittuvat takaistuimet alas, ja saat jopa 2,45 m3 lisätilaa kahden istuimen konfiguraatiossa –  enemmän kuin tarpeeksi seikkailuntäyteisiin viikonloppuihin. Istuinten ollessa yläasennossa tilaa on mukavasti viidelle matkustajalle. Tourneo Courier on mainio kumppani arkeen tai matkoille ystävien kanssa.

Ford Tourneo Courier Interior view

LIITETTÄVYYS

Tourneo Courierissa on 8" kosketusnäyttö ja SYNC4V769 Voice-operated systems -tietoviihdejärjestelmä, sekä FordPass Connect -modeemi. Kun modeemi on aktivoitu ja älypuhelimesi on yhdistetty autoon FordPass-sovelluksen kautta, voit käyttää monia ominaisuuksia, kuten sijainnin seurantaa, auton kuntotietoja, polttoainemääriä, lukituksen etäohjausta sekä paljon muuta.

Ford Tourneo Courier Cactus Grey rear 3/4 view

E-TOURNEO COURIER

Tilaa uutiskirje

Ford Tourneo Courier Active Green front 3/4 view

TOURNEO COURIER

Tilaa uutiskirje