KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tuotteet & Lisäpalvelut > Lisävarusteet > Henkilöautojen lisävarusteet > Kuljetus
Thule® Roof Transportation Accessories

Kuljetus

Thulen® ja Ueblerin 4 katto- ja takaosan kuljetusvarusteet kiinnitetään turvallisesti Fordin kattotelineisiin tai vetokoukkuun

Kuljetuslaatikot

Thulen® Touring- ja Dynamic-mallistoissa on kestäviä ja tilavia kuljetuslaatikoita, joiden ansiosta kaikki tarvittava mahtuu mukaan. Virtaviivaiset ja aerodynaamiset mallit ovat vakaita ja tyylikkäitä. Niissä on käyttäjäystävälliset ja kätevät kiinnikkeet, lukot ja avausmekanismit, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen suojan. Kuljetuslaatikoita on saatavilla eri kokoisina, joten valitset vain tarpeisiisi parhaiten sopivan koon.

Polkupyörätelineet

Nyt voit entistä helpommin siirtyä nelipyöräisestä kaksipyöräiseen kulkuneuvoon ja nauttia luonnosta. Ueblerin vetokoukkuun kiinnitettävät polkupyörätelineet sekä Thulen® katolle kiinnitettävät polkupyörätelineet ovat helposti asennettavia ja helppokäyttöisiä. Lisäksi ne ovat lukittavissa varkaiden varalta.

Suksitelineet

Kun tie vie rinteisiin, Thule® 727 Ski Carrier Deluxe on erinomainen valinta. Siihen mahtuu jopa kuudet sukset tai neljä lumilautaa, ja se on mahdollisimman turvallinen, murtovarma ja käyttäjäystävällinen ratkaisu suksien ja lumilautojen kuljettamiseen.

Kajakkitelineet

Jos kanootti tai kajakki on sinun juttusi, ratkaisu on Thule® Kayak Carrier 874. Sen käyttäminen on nopeaa, turvallista ja helppoa, joten ehdit viettämään mahdollisimman paljon aikaa vesillä.

Lisätietoja Thule®- ja Uebler-kuljetuslisävarusteista saat tutustumalla lisävarusteluetteloon tai ottamalla yhteyttä Ford-jälleenmyyjään.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top