KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tuotteet & Lisäpalvelut > Lisävarusteet > Hyötyajoneuvojen lisävarusteet > Vetokoukku
Tow Bar

Vetokoukku

Kiinnitä peräkärry autoosi turvallisesti

Turvallinen, luotettava ja autoosi sopiva.

Kiinteä vetokoukku

Fordin kiinteät vetokoukut tarjoavat turvallisen ja luotettavan tavan peräkärryn kytkemiseen. Ne ovat täysin yhteensopivia Transit Vanin ja Transit Connectin sähköjärjestelmien kanssa. Kiinteä vetokoukku on käytettävissä aina tarvittaessa. Kiinteä Brink®3-vetokoukku on ihanteellinen ratkaisu Ford Rangeriin, Transit Customiin ja Transit Courieriin. 

Kiinteän Ford-vetokoukun ansiosta voit olla varma, että peräkärry pysyy turvallisesti kiinni. Peräkärryn kiinnitys on täysin yhteensopiva Transit Vanin ja Transit Connectin sähköjärjestelmien kanssa, ja koska se asennetaan autoon kiinteästi, olet aina valmiina seikkailuun. Kiinteä Brink®-vetokoukku on ihanteellinen ratkaisu Ford Rangeriin, Transit Customiin ja Transit Courieriin.

Irrotettava vetokoukku

Irrotettava vetokoukku on helppokäyttöinen ja täysin yhteensopiva Fordin sähköjärjestelmien kanssa. 

Vetokoukku on yleensä kiinteä, joten se työntyy esiin auton takaa. Fordin irrotettavan vetokoukun voi kuitenkin kätevästi poistaa silloin kun et tarvitse sitä. Transit Connectiin on saatavilla Fordin alkuperäisiä irrotettavia vetokoukkuja, ja Transit Customiin on saatavilla irrotettavia Brink®-vetokoukkuja. 

Sähkösarjojen suorituskyky on paras mahdollinen, sillä ne on suunniteltu toimimaan auton CAN-väyläjärjestelmän kanssa. Ne siis toimivat saumattomasti Fordin sähköjärjestelmien ja turvaominaisuuksien kanssa. Sekä vetokoukun että sähkösarjan yhteensopivuus auton sähköjärjestelmän kanssa on testattu ja täyttää lakisääteiset vaatimukset kirkkaasti. 

Fordin sähkösarja mahdollistaa myös perävaunun hallintajärjestelmän (osa ajovakauden hallintajärjestelmää) käytön, mikäli saatavilla. Kun järjestelmä havaitsee perävaunun heittelehtivän, se uudelleenohjaa moottorin vääntöä ja lisää jarruvoimaa asianmukaiseen pyörään, jotta ongelma poistuu.

Perävaunun hallintajärjestelmä pitää perävaunun hallinnassa Fordin sähkösarjojen avulla. Se tunnistaa perävaunun heittelehtimisen ja vähentää automaattisesti ajoneuvon nopeutta, jolloin perävaunun vetäminen on hallitumpaa. Järjestelmä hidastaa auton vauhtia pienentämällä moottorin vääntöä ja lisäämällä vähitellen jarruvoimaa pyöriin.

Saat lisätietoa Transitiisi saatavilla olevista vetokoukuista tutustumalla Fordin lisävarusteluetteloon tai ottamalla yhteyttä Ford-jälleenmyyjään.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top