SÄHKÖAUTON LATAAMINEN KOTONA

Sähköajoneuvojen kotilataus laadukkalla laturilla – Ford-jälleenmyyjäsi auttaa.

Ford Mustang Mach-E being charged in home with woman in a front

MITEN SÄHKÖAUTO LADATAAN KOTONA

Sähköauton voi ladata kotona kahdella tavalla. Nopein vaihtoehto on käyttää erillistä sähköauton kotilatauspistettä, tai vaihtoehtoisesti voit kytkeä ajoneuvon tavalliseen kotitalouspistorasiaan lisävarusteisella kotilatauskaapelilla.

SÄHKÖAUTON LATURIT JA ASENNUS

Ford tarjoaa erilaisia sähköajoneuvojen laturivaihtoehtoja – valitse sinulle sopivin. Ford-liikkeestäsi saat lisätietoa myös laturin asennuspalvelusta.

 

Katso latausasemavaihtoehdot

home charging
Mustang Mach-E charging

SÄHKÖENERGIAN HINNAT KOTILATAUKSESSA

Sähkösopimuksen tyyppi voi vaikuttaa kotilatauksen hintaan merkittävästi. Riippuen kotisi sähkönkäytöstä, pörssihintainen sähkösopimus tai yösähkösopimus voivat olla hyviä vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja sähköyhtiöltäsi.

SÄHKÖAUTON LATAUSKAAPELIT

Ford-sähköauton mukana toimitetaan kaapeli käytettäväksi julkisilla vaihtovirtaisilla latausasemilla, sillä se ei välttämättä kuulu latausaseman varustukseen. Kotilatauksessa voit yksinkertaisesti kytkeä autosi tavalliseen verkkovirtaan lisävarusteisella latauskaapelilla.

Jos olet ulkomailla tai haluat käyttää erityyppistä pistorasiaa, verkkokaupastamme löydät liittimiä latauskaapeliisi sekä muita sähkö- ja hybriditarvikkeita.

 

Kaapeleiden ja sovittimien ostaminen

EV charging cabel

KOTITALOUSPISTORASIA

Voit ladata Ford-sähköautoasi tavallisesta kotitalouspistorasiasta ostamalla valinnaisvarusteena myytävän kotilatauskaapelin. Lataus kotitalouspistorasian kautta on hitaampaa kuin latauspisteen kautta, mutta saattaa olla tarpeen. Varmista aina että pätevä sähköasentajaSuosittelemme että on tarkistanut pistorasian. Adaptereita on saatavana myös voimavirtapistorasian kautta latamiseen.

PALJONKO SÄHKÖAUTON LATAAMINEN MAKSAA?

Sähköauton latauskustannukset riippuvat erinäisistä muuttujista, kuten akun koosta, sähkön hinnasta, akun lataustasosta ja sähköauton lämpötilasta.

KUINKA KAUAN SÄHKÖAUTON LATAAMINEN KESTÄÄ?

Sähköauton lataamiseen kuluva aika riippuu erinäisistä tekijöistä, kuten siitä, käytätkö erillistä sähköautolaturia, sekä akun lataustasosta ja akun koosta.

ESIMERKKEJÄ SÄHKÖAUTON LATAUSAJOISTA

Esitetyt esimerkit koskevat Mustang Mach-E Premium RWD Extended Range -mallia.

Lataustapa
Akun
varaus

Aika

Kotilatausasema (7.4kW)

10-80% 10,2 tuntiaHome Charging - Charging Performance

Tavallinen pistorasia (2.3kW)

10-80% 36 tuntiaHome Charging - Charging Performance
next
prev