SÄHKÖAUTON LATAAMINEN JULKISELLA LATAUSASEMALLA

Sähköautojen julkinen latausinfrastruktuuri kehittyy vauhdilla ja latausasemia on yhä useammassa paikassa. Täyssähköauton tai ladattavan hybridin lataaminen tien päällä tuleekin siis jatkuvasti kätevämmäksi. Fordin BlueOval™ Charge Network –latausverkoston 600 000 latauspistettä ja IONITY-pikalatausasemat varmistavat, että voit ladata autoasi helposti kaikkialla Euroopassa.

BLUEOVAL CHARGE NETWORK –LATAUSVERKOSTO

Työskentelemme jatkuvasti, jotta lataamisesta tulisi koko ajan vaivattomampaa. BlueOval Charge Network –latausverkoston avulla Ford-sähköautojen kuljettajat voivat hyödyntää yli 600 000 julkisen latauspisteen verkostoa ympäri Eurooppaa, mukaanlukien IONITY-pikalatausasemat.

FordPass-sovellus ja BlueOval Charge Network –latausverkosto toimivat saumattomasti yhteen, joten voit hallinnoida ja maksaa latauksen älypuhelimellasi.

Charging network
Charging in public

JULKISET SÄHKÖAUTON LATAUSASEMAT

Supermarketeissa, huoltoasemilla, parkkihalleissa ja katujen varsilla – julkisia sähköauton latausasemia ilmestyy jatkuvasti uusiin paikkoihin.

Kuinka kauan auton lataaminen kestää riippuu latausaseman tekniikasta, akun tilasta, ulkolämpötilasta ja autostasi. Esimerkiksi Mustang Mach-E voi ladata jopa 124 kilometriä lisää toimintamatkaa noin 10 minuutissa, 150kW tehoisella latauspisteelläMustang Mach-E Standard Range RWD.

Joillain julkisilla latausasemilla tarvitset oman latauskaapelin. Useimmissa lataaminen on kuitenkin niin helppoa, että sinun täytyy vain kytkeä latausaseman kiinteä latauskaapeli ja suorittaa maksu – joka on erityisen vaivatonta BlueOval™ Charge Network –latausverkoston käyttäjätilisi kautta.

TILAUSPALVELUT

Tutustu tilauspalveluvaihtoehtoihin alla ja pysy ajan tasalla Fordin uusimmista saatavilla olevista täyssähköautojen ja ladattavien hybridien palveluista.

BLUEOVALTM CHARGE NETWORK –LATAUSVERKOSTO

Liity BlueOval TM Charge Network –latausverkostoon, ja saat pääsyn yli 600 000 latausasemalle ympäri Eurooppaa, sekä helppoihin maksuihin yhdellä käyttäjätilillä.

BlueOval™ Charge Network – atausverkoston jäsenyys: 149 €/vuosi

1 vuoden ilmainen kokeilujakso12 kuukauden ilmainen IONITY-kokeilujakso koskee