Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat CV > Yhteysominaisuudet > Navigointi
Ford Connectivity

SYNC 3:n avulla löydät aina parhaan reitin riippumatta siitä, käytätkö Fordin edistyksellistä navigointijärjestelmää vai kolmansien osapuolten matkapuhelinsovelluksia.

Navigation systems - person sitting in a car

SYNC 3 ja navigointi

SYNC 3:n navigointijärjestelmää hallitaan puheella tai intuitiivisella kosketusnäytöllä pyyhkäisy- ja nipistyseleillä. Järjestelmä on erittäin intuitiivinen ja helppokäyttöinen, ja siihen voi syöttää määränpään yhdellä kertaa. Voit jopa saada tiedot paikallisista ravintoloista (tai muista kiinnostavista kohteista) käyttämällä yksinkertaisia puhekomentoja, kuten ”minulla on nälkä”.

SYNC 3:n navigointijärjestelmää voi tehostaa entisestään linkittämällä sen FordPass Connect -modeemiin, jolloin Live liikennetiedot -päivitykset tulevat suoraan SYNC-näytölle.

Live Traffic -liikennetiedot

Jos autossasi on SYNC 3 ja FordPass Connect -modeemi, Live Traffic -liikennetiedot päivittää uusimmat liikennetiedot saumattomasti auton navigointijärjestelmään. Järjestelmä seuraa mm. liikenteen sujumista, onnettomuuksia ja tietöitä ympäri vuorokauden. Live Traffic -liikennetiedot käyttää näitä tietoja suositeltujen reittien optimoinnissa, jotta voit välttää odottamattomat viivästykset. Palvelu on maksuton kahden vuoden ajan ensirekisteröinnistä lähtien.

Jos autossasi ei ole SYNC-järjestelmää, voit silti käyttää Live Traffic -liikennetietoja FordPass-sovelluksen ja AppLinkin kautta puhelimella.

SYNC 3 close up
SYGIC logo

Sygic

Myös Sygic GPS Navigationia voi käyttää auton kosketusnäytöllä SYNC AppLinkin kautta. Tämän älypuhelinsovelluksen avulla vältät liikenneruuhkat, löydät parkkipaikan ja jopa saat paikallisten huoltoasemien ajantasaiset hintatiedot.

Waze

Waze on yhteisöpohjainen liikenne- ja navigointisovellus, jota voi käyttää SYNC 3:n kosketusnäytöltä SYNC AppLinkin kautta. Sovellus tarjoaa reittiohjeet sekä hyödyllisiä tietoja muilta käyttäjiltä, jotka voivat raportoida reaaliajassa tieolosuhteista tai viiveistä.

WAZE logo
Ford Pass App

Älykkäämpi tapa liikkua on täällä

Koe FordPass Lataa sovellus

Top