KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat CV > Yhteysominaisuudet > Navigointi
Ford Connectivity

Parhaan reitin löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kosketusvärinäytöllä käytettävä ja edistyneellä navigoinnilla varusteltu SYNC 3 -järjestelmä tekee määränpään löytämisestä intuitiivista ja helppoa. Jos suunnittelet reittisi mieluummin älypuhelimella, voit lähettää ajo-ohjeet FordPass-sovelluksesta suoraan auton navigointijärjestelmään.

Navigation systems - person sitting in a car

SYNC 3 navigointiominaisuudella

Navigointiominaisuudella varustettua SYNC 3 -järjestelmää ohjataan äänikomennoilla tai intuitiivisella kosketusnäytöllä. Älykäs järjestelmä tekee määränpään syöttämisestä helppoa. Voit jopa pyytää luettelon paikallisista ravintoloista tai muista kiinnostavista kohteista. Voit parantaa SYNC 3 -järjestelmän navigointiominaisuutta yhdistämällä sen FordPass Connect -modeemiin, jolloin saat Live Traffic -liikennetiedot suoraan SYNC-näytöllesi.

Live Traffic -liikennetiedot

Jos autossasi on SYNC 3 ja FordPass Connect -modeemi, Live Traffic -liikennetiedot päivittää uusimmat liikennetiedot saumattomasti auton navigointijärjestelmään. Järjestelmä seuraa mm. liikenteen sujumista, onnettomuuksia ja tietöitä ympäri vuorokauden. Live Traffic -liikennetiedot käyttää näitä tietoja suositeltujen reittien optimoinnissa, jotta voit välttää odottamattomat viivästykset. Palvelu on maksuton kahden vuoden ajan ensirekisteröinnistä lähtien.

Jos autossasi ei ole SYNC-järjestelmää, voit silti käyttää Live Traffic -liikennetietoja FordPass-sovelluksen ja AppLinkin kautta puhelimella.

SYNC 3 close up
SYGIC logo

Sygic

Myös Sygic GPS Navigationia voi käyttää auton kosketusnäytöllä SYNC AppLinkin kautta. Tämän älypuhelinsovelluksen avulla vältät liikenneruuhkat, löydät parkkipaikan ja jopa saat paikallisten huoltoasemien ajantasaiset hintatiedot.

Waze

Waze on yhteisöpohjainen liikenne- ja navigointisovellus, jota voi käyttää SYNC 3:n kosketusnäytöltä SYNC AppLinkin kautta. Sovellus tarjoaa reittiohjeet sekä hyödyllisiä tietoja muilta käyttäjiltä, jotka voivat raportoida reaaliajassa tieolosuhteista tai viiveistä.

WAZE logo
Ford Pass App

Älykkäämpi tapa liikkua on täällä

Koe FordPass Lataa sovellus

Top