Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat CV > Yhteysominaisuudet > Navigointi
Ford Connectivity

Kaikilla on oma tapansa kulkea paikasta toiseen. Teknologiamme mahdollistavat helpon matkustamisen minne ikinä menetkin. Lue lisää Ford SYNCistä!

Navigation systems - person sitting in a car

SYNC 3 ja navigointi

Ford SYNC 3: mahdollistaa yhteydenpidon, ja voit hallita puhelinta, musiikkia ja navigointijärjestelmää englanninkielisillä puhekomennoilla tai 8-tuumaisella kosketusvärinäytöllä. 

Voit jopa hakea listan paikallisista ravintoloista vain sanomalla "I’m hungry" ("Minulla on nälkä"). Voit myös käyttää Michelin-opasta ja tehdä ravintolaan pöytävarauksen tai varata hotellista huoneen. 

Live Traffic -liikennetiedot

Live Traffic -liikennetiedot lähettää ajantasaiset liikennetiedot suoraan auton SYNC 3 -navigointijärjestelmään. Suositeltu reitti sovitetaan liikenneolosuhteisiin, joten saavut perille rentoutuneena ja ajoissa.

Vaikka autossasi ei olisi FordPass Connect -modeemia, voit silti käyttää Live Traffic -liikennetietoja FordPass-sovelluksessa.

SYNC 3 close up
SYGIC logo

Sygic

Voit käyttää Sygic-navigointisovellusta autosi kosketusnäytöllä SYNC Applinkin kautta. Sovellus auttaa sinua välttämään ruuhkat, löytämään pysäköintipaikat ja katsomaan reaaliaikaiset polttoaineen hinnat huoltoasemilla.

Waze

Waze on maailman suurin yhteisöllinen liikenne- ja navigointisovellus. Liity muiden alueesi kuljettajien joukkoon jakamaan reaaliaikaistatietoa liikenteestä säästääksenne aikaa ja bensarahaa päivittäisillä matkoillanne.

WAZE logo
Ford Pass App

Älykkäämpi tapa liikkua on täällä

Koe FordPass Lataa sovellus

Top