Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat > Yhteysominaisuudet > FordPass Connect
FordPass hand with mobile showing FordPass app

Älykkäämpi tapa liikkua

Uusi FordPass Connect -modeemi helpottaa matkantekoa. Tutustu auton ja älypuhelimen ominaisuuksiin, jotka toimivat yhdessä helpottaen yhteydenpitoa matkalla.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Paikalliset varoituksetLive Traffic 2019

FordPass Connect -modeemi voi varoittaaTooltip paikallisista ajovaaroista, kuten tietöistä, tiellä olevista esineistä tai jopa edessäpäin olevasta rikkinäisestä ajoneuvosta. Fordisi vastaanottaa tietoja lähistöllä sijaitsevista ajoneuvoista sekä muista paikallisista lähteistä, kuten julkisesta onnettomuustietokannasta. Jos ajoneuvosi saa ilmoituksen lähestyvästä vaarasta, digitaaliseen näyttöön tulee varoitus, joka kertoo vaaran tyypin ja etäisyyden autostasi. Näin voit valmistautua tilanteeseen paremmin ja tarvittaessa etsiä vaihtoehtoisen reitin.

FordPass Connect - a close up on car panel with local hazard info
FordPass Connect - person driving a car

Ajantasaiset liikennetiedot

Live TrafficLive Trafficia tekee SYNC 3 -navigointijärjestelmästä entistäkin paremman, sillä se päivittää reaaliaikaiset liikennetiedot 30 sekunnin välein. Tämä Fordin kaikkien aikojen täsmällisin ja edistyksellisin navigointijärjestelmä sisältää liikennetiedot kaikilta teiltä, ei ainoastaan suurimmilta. Suositeltu reitti sovitetaan liikenneolosuhteisiin.

Tuo mielenrauhaa

Uudessa Ford Focuksessa on uudessa Ford Focuksessa on eCall-hätäviestipalvelu, joka saattaa osoittautua elintärkeäksi. Sen tarkoituksena on nopeuttaa avun saamista vakavan onnettomuuden sattuessa. Onnettomuustilanteessa FordPass Connect voi automaattisesti soittaa eCall-puhelun hätäkeskukseen ja välittää auton sijainnin. Voit myös itse ottaa yhteyttä hätäkeskukseen painamalla auton SOS-painiketta, jos näet onnettomuuden tai tarvitset kiireellistä apua.

FordPass Connect - detail of Ford ceiling panel
FordPass Connect - family in a car

Vaivatonta yhteydenpitoa

Autossa on Wi-Fi-yhteyspiste, joka tukee jopa 4G LTE -nopeuksiaWi-Fi-yhteyspisteen, joten älypuhelimen tiedonsiirtopaketti ei kulu. Yhteyspisteeseen voi yhdistää 10 laitetta. Esimerkiksi suoratoistopalveluiden avulla lasten ja muidenkin matkustajien matkat sujuvat rattoisammin. Ominaisuus vaatii Elisan datapaketin.

Käytä etänä FordPass-sovelluksen avulla

FordPass Connect on vieläkin hyödyllisempi, kun yhdistät sen älypuhelimeesi FordPass-sovelluksen kautta. Näin saat käyttöösi lukuisia innovatiivisia uusia ominaisuuksia.

Polttoaineraportti

Polttoaineraportti on FordPass-ominaisuus, joka auttaa seuraamaan ajotehokkuutta polttoaineenkulutuksen kuukausittaisen erittelyn avulla. 

Raportissa analysoidaan autosi FordPass Connect -modeemin tietoja, joista näet esimerkiksi arvioidut polttoaineen kokonaiskustannukset kyseiseltä kuukaudelta. 

Kun olet saanut useita polttoaineraportteja, voit alkaa vertailla kuukausittaisia tietoja sovelluksessa näkyvän kaavion avulla. 

Ford Puma driving in city
FordPass Connect - red Ford car driving on motorway

Omat matkat

Omat matkat on FordPass-ominaisuus, joka tallentaa matkasi ja tarjoaa tietojen perusteella ajotapaa optimoivia ehdotuksia. 

Jokaista matkaa seurataan ja matkat tallennetaan, jotta voit vertailla etäisyyksiä, matkan kestoa ja muita tietoja. Voit kirjata matkasi henkilökohtaiseen tai liiketoiminnan kategoriaan ja tallentaa tiedot vientitiedostona. 

Sovellus voi myös antaa hyödyllistä palautetta taloudellisemmasta ajotyylistä näyttämällä esimerkiksi tilanteet, joissa olet jarruttanut liian yllättäen, kiihdyttänyt liian nopeasti tai kaartanut liian jyrkästi. 

Ford Kuga ladattava hybridi

Täysin uuden Ford Kuga ladattavan hybridin omistajat saavat käyttöönsä hyödyllisiä ominaisuuksia ja palveluita FordPass Connect -modeeminFordPass Connect 2020 ja FordPass-sovelluksen avulla.

Ladattavan hybridin omistaja voi tarkastella ajoneuvon tilaa FordPass-sovelluksessa, mukaan lukien sähköakun lataustasoa ja jäljellä olevaa toimintamatkaa sähköllä.

Matka- ja latausloki –osiossa voit seurata ajokäyttäytymistä ja virran kulutusta. Voit myös etsiä lähimmät julkiset latausasemat sovelluksen avulla, asettaa haluamasi latausajat kotona ja jopa säätää haluamasi matkustamon lämpötilan ennen kuin lähdet liikkeelle.

FordPass Connect - close up on hand and mobile with FordPass app
FordPass Connect - woman sitting in a car with frosted up window

Käynnistä moottori mistä tahansa

Automaattivaihteistolla varustetun auton (tarkista mallikohtainen saatavuus Ford-jälleenmyyjältä) voi nyt käynnistää FordPass-sovelluksen avulla esimerkiksi kotoa tai töistä käsin. Ominaisuus lukitsee ovet automaattisesti moottorin ollessa käynnissä, ja ajamiseen tarvitaan edelleen auton avain. Ei siis huolta, autosi on turvassa.

Lukitus ja lukituksen avaaminen etänä

Voit nyt lukita ja avata auton etänä FordPass-sovelluksen avulla. Tämän yksinkertaisen ominaisuuden ansiosta et joudu kiirehtimään takaisin autollesi, jos et ole varma, lukitsitko ovet. Ja jos ystävän tai perheenjäsenen tarvitsee päästä autoosi, mutta et pääse itse paikalle, voit avata ovet sovelluksen avulla.

FordPass Connect - blue Ford with superimposed mobile phone icon
FordPass Connect - man in a car park searching for a car

Parkkipaikka ei unohdu

Löydät helposti takaisin autollesi, jos pysäköit vieraassa paikassa tai jos et yksinkertaisesti muista, minne jätit auton. Näet autosi tarkan sijainnin FordPass-sovelluksessa olevalta kartalta.

Auton etävalvonta

Varmista, että autosi on lähtövalmiina

Auton tila -ominaisuuden avulla voit tarkistaa polttoaineen määrän, rengaspaineet ja mittarilukeman ennen kuin matka alkaa. FordPass-sovelluksesta voit tarkistaa helposti, onko autosi lähtövalmiina.

FordPass Connect - man next to Ford car checking his phone
FordPass Connect - a hand holding mobile phone with FordPass App

Viestit auton tilasta

Voit saada viestit auton tilasta suoraan älypuhelimeesi. Näistä hyödyllisistä ilmoituksista saat tiedon esimerkiksi siitä, jos öljy on aika vaihtaa, jos polttimo on palanut tai jos moottori ylikuumenee. Varoituksesta käy ilmi tarkka ongelma ja jopa suositellut toimenpiteet. Sovelluksesta voit lisäksi soittaa tiepalveluun tai varata ajan haluamallesi Ford-jälleenmyyjälle.

FordPass Connectin aktivointi

Kysy Ford-jälleenmyyjältäsi FordPass Connectin aktivoinnista, kun noudat autosi.

Voit myös aktivoida sen itse. Katso ohjevideo täältä.

Kun FordPass Connect on aktivoitu, voit yhdistää 4G Wi-Fi-yhteyspisteeseen jopa 10 laitetta, käyttää etäominaisuuksia ja hyödyntää Live Traffic -liikennetiedot.

Tutustu FordPass Connectin usein kysyttyihin kysymyksiin

FordPass Connect saatavilla

Ford Pass App

Älykkäämpi tapa liikkua on täällä

Koe FordPass Lataa sovellus

Top