KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Yritysautot & Muutostyöt > Yritysautot > Suuret autokannat

SUURET AUTOKANNAT

Fordin laajasta henkilöautojen ja hyötyajoneuvojen mallistosta löytyy ratkaisu kaikenlaisiin suurten autokantojen tarpeisiin, ja yrityksesi tukena on maailmanlaajuinen myynti- ja huoltoverkosto. 

Ford panostaa jatkuvasti uusiin tuotteisiin, minkä ansiosta olemme voineet kehittää polttoainetaloudellisimpia ja matalammat CO2-päästöt tuottavia moottoreita. Fordin uudet edulliset teknologiat helpottavat suurten autokantojen käyttöä ja pienentävät kokonaiskäyttökustannuksia: SYNC-yhteysominaisuudet, onnettomuuksia torjuvat ja kuljettajaa avustavat teknologiat, Ford Dynamic LED -ajovalot, pysäköintiavustin sekä peruutus- ja etukamera. 

Ota yhteys asiakaspäällikköösi ja sovi tapaaminen, niin saat Fordilta yrityksesi autokantaa ajatellen räätälöidyn tarjouksen.

Sähköauto työkäytössä

Sähköautot ovat hyvä valinta työkalustoksi, sillä niiden käyttökustannukset ovat tavallista pienemmät polttoaine- ja huoltosäästöjen sekä mahdollisten julkisten avustusten ja kannustimien ansiosta.

Pyydä yhteydenottoa

Ford Fleet Hybrid logo
Ford Fleet Hybrid logo

Ympäristöystävällinen teknologia

Ford innovoi ja etsii entistä vihreämpiä liikkuvuusratkaisuja jatkuvasti. Henry Ford mullisti autot tuomalla ne kaikkien ulottuville. Tämä ajattelutapa inspiroi Fordia kehittämään uusia vaihtoehtoja, jotta voimme tarjota kestävän kehityksen mukaisia liikkuvuusratkaisuja:

  • sähkö

  • hybridi

  • EcoBoost, bensiini

  • matalapäästöinen diesel. 

EcoBoost

EcoBoost-mallisto koostuu Fordin moderneista ja erittäin taloudellisista moottoreista. Ford EcoBoost -moottorit tunnetaan edistyksellisistä teknologioistaan, joiden ansiosta ne tuottavat paljon tehoa pienemmällä iskutilavuudella. Pienemmät moottorit myös kuluttavat vähemmän polttoainetta, minkä ansiosta Ford EcoBoost -moottorit lukeutuvat markkinoiden polttoainetaloudellisimpiin. Ehkä juuri siksi Ford Fordin 3-sylinterinen 1,0 EcoBoost-moottori on voittanut Kansainvälinen Vuoden Moottori -palkinnon (International Engine of the Year) kuusi vuotta peräkkäin vuodesta 2012 alkaen, kun moottori ensimmäisen kerran julkistettiin.

Kymmeneen Euroopassa myytävään malliin on saatavilla EcoBoost-moottorimalleja, joiden iskutilavuudet ovat 1,0–2,3 litraa ja tehot 100–350 hv. Vuoteen 2020 mennessä Ford lanseeraa neljä täysin uutta EcoBoost-moottoria, joissa tähdätään entistäkin pienempiin päästöihin suorituskyvystä tinkimättä. 

Ford EcoBoost engine
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top