Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto Ask Ford
Home > Henkilöautot > FIESTA

FORD FIESTA

Valinnan vapaus…

Valitse väri ja korimalli. 

All New Ford Fiesta ST-Line Interior

Mikä voimansiirto sopii sinulle parhaiten?

Nauti kevythybridin tehosta ja polttoainetaloudellisuudesta

Fiesta on nyt saatavilla polttoainetaloudellisena kevythybridinä. Edistyksellinen EcoBoost –kevythybriditeknologia alentaa päästöjä tukemalla polttomoottoria aina kun lisätehoa tarvitaan. Jarrutusenergiantalteenottojärjestelmä puolestaan lataa akkua ajon aikana.

Fiksumpi dieselvaihtoehto

Ford Kugaan on saatavilla 1,5 tai 2,0 litran EcoBlue-dieselmoottori, jossa käytetään uusinta teknologiaa tehon, väännön ja taloudellisuuden parantamiseksi sekä päästöjen pienentämiseksi. Moottorien tehot ovat vaikuttavat 120 tai 190 hv ja vaihteistona toimivat edistykselliset automaattivaihteistot

EcoBoost petrol engine render

Tinkimätöntä suorituskykyä 

1,5 litran Ford EcoBoost -bensiinimoottori käyttää polttoaineen suoraruiskutusta, turboahdinta ja sylinterin lepuutusteknologiaa. Tuloksena on erinomainen tehokkuus ja taloudellisuus. 150 ja 182 hv:n versioina saatava moottori tarjoaa yhtä tinkimättömän suorituskyvyn kuin tavallinen 1,5-litrainen moottori. Siinä on kuitenkin pienempi polttoaineenkulutus ja matalammat CO2-päästöt.

Nokkeluus huipussaan

Teknologialla tulisi aina olla tarkoitus. Kun käynnistät Fiestan, saat käyttöösi lukuisia edistyksellisiä ominaisuuksia ja järjestelmiä. Esimerkiksi aktiivinen pysäköintiavustin, aktiivinen vakionopeudensäädin, kaistanpitoavustin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä... Kun tutustut näihin fiksuihin ja hyödyllisiin teknologioihin, ihmettelet, miten olet pärjännyt ilman niitä.

Rentouttava ja virkistävä. Hyödyllinen ja älykäs.

Älykkäitä teknologioita on helppo käyttää kotonasi, joten sen pitäisi olla mahdollista myös autossasi.
Siksi Fiestassa on SYNC –tietoviihdejärjestelmä, joka helpottaa elämää, B&O –audiojärjestelmä, joka tekee ajomatkoista viihdyttävämpiä, sekä avattava panoraamakatto, joka lisää ajonautintoa entisestään. Tutustu näihin ja moniin muihin ominaisuuksiin, jotka löydät Fiestan uskomattoman mukavista ja kätevistä tiloista

Turvallisuutesi on etusijalla

Fiestassa on lukuisia uusia teknologioita, jotka suojaavat kuljettajaa, matkustajia ja autoa onnettomuustilanteessa. Tärkeitä turvaominaisuuksia ovat muun muassa törmäyksenestoavustin, ovien reunasuojukset sekä SYNC 3 hätäaputoiminnolla. Fiestassa on myös monia muita turvajärjestelmiä, jotka voivat auttaa ennaltaehkäisemään onnettomuuksia.

Seikkailu odottaa

Fiesta Active on täysin uudenlainen Fiesta. Se on kotonaan niin kaupungissa, kuin mutkittelevalla maantiellä. Fiesta Active on saanut inspiraationsa SUV-muotoilusta; kattokaiteet, korinmuotoilusarja ja näyttävät 17” kevytmetallivanteet vangitsevat katseet.

Kaikki FIESTA Mallit

Vertaa malleja (PDF)
Ford Promotions

Katso kaikki tarjoukset ja kampanjat

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top