Varaa koeajo Lähin Ford-liike Varaa huolto
Home > Vans & Pickups > TRANSIT CONNECT > Active

UUSI FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Ford Transit Connect -malliston uusi malli on Active (tarkasta saatavuus hinnastosta). Transit Connectissa on edistyksellistä teknologiaa, jopa 3,6 kuutiometriä kuormatilaa ja jopa 860 kg:n kantavuus. M6-vaihteiston kanssa on saatavissa mekaaninen takatasauspyörästön lukko (mLSD), joka tekee mm. hiekkateillä ajamisesta vaivatonta. Olit sitten ajamassa lähettikeikkaa kaupungissa tai lähdössä maastopyöräilemään maalle, Ford Transit Connect Active on toimiva valinta.

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Rohkea muotoilu, erinomainen ajettavuus ja monipuolisesti käytettävissä oleva kuormatila - Transit Connect Active on tehty ihmisille, joille tavallinen työpäivä on vieras käsite. (Tarkasta mallin saatavuus hinnastosta.)

Ford Transit Connect Active close up on Active badge

Luotu ajoon

Transit Connect Active on tien päälle. Hieman korkeampi maavara parantaa ajettavuutta huonokulkuisessa maastossa. Active-etusäleikkö ja hopeanhohtoiset yksityiskohdat tekevät Activesta näyttävän. Täysleveät takaovet takaavat vaivattoman pääsyn kuormatilaan ja hopeanväriset kattokiskot lisäävät erilaisia kuljetusmahdollisuuksia. Yksilölliset 17" kevytmetallivanteet ja Active-logot viimeistelevät ilmeen. (Tarkasta mallin saatavuus hinnastosta.)

Tyylikäs muotoilu

Transit Connect Activen sisältä löytyy uusi istuinjärjestely, joka tarjoaa yhdistelmän tyyliä ja kestävyyttä. Nordic Blue -tikkaus istuimissa, ohjauspyörässä ja vaihdekepissä antaa ohjaamolle huomiota herättävän uuden ilmeen. Tunnusomaiset Active-suojalevyt auttavat pitämään huolta pakettiautostasi. SYNC 3 -järjestelmä FordPass Connectilla taas varmistaa hyvät yhteydet kaikkialla.

Ford Transit Connect Active close up of front seats

Tyylikäs työkalu

Transit Connect Activeen on saatavissa manuaalivaihteiston kanssa mekaaninen takatasauspyörästön lukko (mLSD), joka auttaa selviytymään haastavista teistä. Mekaaninen kitkalukko vähentää pyörien ei-toivottua pyörimistä erityisesti epätasaisilla pinnoilla siirtämällä tehoa pyörälle, jolla on eniten pitoa. 

Moottori

Moottorina on edistyksellinen Ford EcoBlue 120 hv -dieselmoottori.

Ford Transit Connect Active engine diagram
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> Arviota
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Auki tänään <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Parts today until <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Service today until <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Reittiohjeet

  Jälleenmyyjän tiedot

Top