Home > Hyötyajoneuvot > TRANSIT CONNECT > Ominaisuudet > Hyödyllisiä ominaisuuksia

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Transit Connectin kuormatilan tilavuus on jopa 3,7 m3. Suurin kantavuus on mallista riippuen jopa 900 kg.

Transit Connect on suunniteltu vastaamaan työn haasteisiin. Lisäksi sen käyttökustannukset ovat edulliset.

Väliseinän läpilastausluukku

Väliseinän läpilastausluukku on vakiovarusteena, kun autossa on etumatkustajan kaksoisistuin. L1-mallissa voidaan kuljettaa jopa 3 metriä ja L2-mallissa jopa 3,4 metriä pitkiä tavaroita esim. putkia. Tavaratilaan mahtuu kaksi Euro-lavaa.

Ford Transit Connect Dual front passenger seat

Etumatkustajan kaksoisistuin

Transit Connectissa on vakiovarusteena etumatkustajan kaksoisistuin. Keskimmäisen istuimen selkänoja voidaan taittaa alas, jolloin saadaan kätevä taso kirjoittamista tai kannettavaa tietokonetta varten. Kun istuin käännetään ylös, saadaan esiin kätevä säilytystila

Kuorma pysyy paikoillaan kiinnikkeiden ansiosta

Sivuseinissä olevien kiinnikkeiden ansiosta kuormatilan lattia pysyy siistinä. Kiinnikkeet ovat DIN- ja ISO-yhteensopivia. 

Ford Transit Connect Cargo area lighting

Kuormatila

Uuteen Transit Customiin voidaan lastata jopa kolme eurolavaa. Kätevän ja innovatiivisen väliseinän läpilastausluukun ansiosta tavaratilaan voidaan lastata jopa 3,4 metriä (L2) pitkiä tavaroita kuten putkia. Kuormatilaa on mallista riippuen vähintään 6 m2. L2-mallissa tilaa on jopa 6,8 m3. Autossa on luokkansa levein sivuliukuoviaukko.

Helposti puhdistettavat lattiapinnat

Muovipinnoitettu ohjaamon lattia on helppo pitää puhtaana. Tavaratilan lattia joutuu kovalle kulutukselle. Kovamuovipinta suojaa lattiaa ja tekee siitä helposti puhdistettavan.

Ford Transit Connect Protect the load floor with a heavy duty load liner
Ford Transit Connect 1 year service intervals

Huoltoväli

Transit Connectin osat on suunniteltu siten, että ajoneuvo on mahdollisimman kestävä ja huoltoväli pidempi. Huoltoväli on 30 000 km / 1 vuosi – kumpi ensin saavutetaan. Järjestelmä tarkkailee öljyn kuntoa ja määrittelee sen mukaan optimaalisen ajankohdan huollolle ja öljynvaihdolle.

12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu

Transit Connectin koritakuu on 12 vuotta (käyttöehtojen alainen).

Ford Transit Connect 12 years anti-perforation warranty
Full Steel Bulkhead

Täyskorkea teräsväliseinä pitää varkaat poissa

Täyskorkea ja täysleveä teräsväliseinä estää ohjaamoon murtautuvien varkaiden pääsyn kuormatilaan. Se toimii myös turvaominaisuutena, sillä onnettomuustilanteessa se estää kuorman tai työkalujen osumisen matkustajiin.

Top