KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Vans & Pickups > TRANSIT CONNECT > Ominaisuudet > Mukavuus ja kätevyys

Liikkuva toimisto

Liikkuvassa toimistossa yhdistyvät henkilöautomaisen ohjaamon mukavuus, uudet teknologiat sekä hyvät säilytystilat. Uuden FordPass Connectin (valinnaisvaruste) avulla käytössä ovat 4G Wi-Fi, reaaliaikaiset liikennetiedot, auton etätoiminnot kuten ovien etälukitus ja -avaus sekä monia muita ominaisuuksia.

Ford SYNC interior display

Ford SYNC 3

Ford SYNC 3 (valinnaisvaruste) mahdollistaa puhelimen käyttämisen, musiikin kuuntelun sekä navigointilaitteen käyttämisen (valinnaisvaruste) puhekomennoilla tai mm. 6” värikosketusnäytön kautta älypuhelimista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. Live TrafficTooltip antaa reaaliaikaisia liikennetietoja ja laskee uudelleenreitityksen, jos alkuperäisellä reitillä on mm. ruuhkaa tai onnettomuus.

Langaton latausalusta

Jotkin älypuhelimetTooltip voi lisäksi ladata langattomasti latausalustan päällä.

Ford wireless charging close up
FordPass Connect modem close up

FordPass Connect -modeemi

Transit Connectiin on nyt ensimmäistä kertaa saatavilla FordPass Connect -modeemiTooltip, joka mahdollistaa mm. erilaisten etätoimintojen käyttämisen. Käytettävissä on Wi-Fi-yhteyspisteTooltip, johon voi yhdistää 10 laitetta. Sen ansiosta matkustajat voivat esimerkiksi käyttää suoratoistopalveluja, ja pitkät matkat sujuvat entistä mukavammin. Lisäksi saat reaaliaikaiset liikennetiedotTooltipsuoraan autosi navigointijärjestelmään (valinnaisvaruste).

FordPass Pro – älykkäämpiä yhdessä

Maailma muuttuu älykkäämmäksi ja verkostoituneemmaksi, ja niin muuttuu liiketoimintakin. Siksi loimme täysin yhdistettyjen hyötyajoneuvojen malliston, jotta yrityksesi toiminta olisi mahdollisimman helppoa. Yhdistä jopa viisi yhteysominaisuuksilla varustettua ajoneuvoa FordPass Pro –sovellukseen. Näin saat käyttöösi useita tehokkaita ominaisuuksia, joilla maksimoit autokalustosi turvallisuuden, tuottavuuden ja kunnon.

FordPass App - a hand holding mobile phone
Ford dock close up

MyFord-älypuhelinteline

USB-latausliitännällä varustettuun telineeseen sopii navigointilaite, älypuhelin tai MP3-soitin.

Keskikonsoli

Keskikonsolissa on 12 V -virtapistoke, USB-latauspistoke, kaksi mukinpidikettä sekä säilytyslokero.

Ford centre console
Ford car with frosted up screen

Quickclear – lämmitettävä tuulilasi

Lämmitettävä tuulilasi sulattaa lunta ja jäätä tuulilasin pinnalta. Se poistaa myös huurua tuulilasin sisäpinnalta. Vakiovaruste. 

MyKey®

Ford MyKey -järjestelmä mahdollistaa ajoneuvon avaimeen ns. käyttökohtaisten ominaisuuksien ohjelmoinnin. Ominaisuuksia ovat suurin ajonopeus, turvavyömuistutin ja esim. audion suurin äänenvoimakkuus. Järjestelmän avulla parannetaan turvallisuutta.

MyKey detail
Ford Transit Connect detail of front heated seats

Lämmitettävät istuimet lisäävät mukavuutta

Lämmitettävät etuistuimet tekevät kylmistä talviaamuista miellyttävämpiä. Paina nappia, niin istuimet pysyvät mukavan lämpiminä niin pitkään kuin haluat.

Kaksoisautomaattinen ilmastointi

Kaksoisautomaattisen ilmastoinnin avulla voit säätää itsellesi ja matkustajalle sopivan sisälämpötilan, ja järjestelmä ylläpitää sen.

Electronic Automatic Temperature Control detail
Top