KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Vans & Pickups > TRANSIT CONNECT > Ominaisuudet > Turvallisuus

Murtosuojaus

Ford Transit Connectissa on kattavat turvallisuus- ja murtosuojausominaisuudet, jotka suojaavat kuljettajaa, matkustajia ja kuljetettavia tavaroita. Jotkin teknologiat, kuten törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella ja EBA-hätäjarrutehostin, auttavat lieventämään onnettomuuden vaikutuksia tai jopa välttymään niiltä. Lukot ovat murtosuojatut.

Ford Transit in front of zebra crossing with pedestrian

Törmäyksenestoavustin jalankulkijatunnistuksella

Törmäyksenestoavustin jalankulkijatunnistuksella parantaa turvallisuutta. Jalankulkijatunnistus tunnistaa jopa ne jalankulkijat jotka mahdollisesti ovat astumassa ajotielle. Järjestelmä varoittaa kuljettajaa ja tarvittaessa jarruttaa, ellei kuljettaja tee sitä itse, jotta vältytään törmäykseltä. Järjestelmä toimii alle 50 km/h nopeuksilla.

Elektroninen ajonvakauden hallintajärjestelmä – ESC

Ajovakauden hallintajärjestelmä valvoo jatkuvasti auto kulkusuuntaa. Järjstelmä tunnistaa, kun auto on menettämässä pitoa tai ajautumassa pois ajolinjalta, ja jarruttaa automaattisesti yksittäisiä pyöriä jotta ajosuunta pysyy oikeana. 

Ford Transit with ESC diagram
Ford Transit driving net to glass building

Luistonestojärjestelmä – TCS

Järjestelmä jakaa pitoa parhaiten pitäville pyörille jolloin suorituskyky ja ajettavuus ovat aina erinomaiset. Järjestelmä tarkkailee jatkuvasti auton yksittäisiin pyöriin välitettävää tehoa ja säätää sitä tarpeen mukaan. Erinomainen pito ja hallittavuus mm. liikkeellelähdöissä.

Perävaunun hallintajärjestelmä – TSC

Perävaunun hallintajärjestelmä tunnistaa perävaunun heilumisen ja järjestelmä hidastaa auton nopeutta palauttaakseen perävaunun hallinnan. Järjestelmä hidastaa auton vauhtia alentamalla moottorin vääntöä ja lisäämällä vähitellen pyöriin kohdistuvaan jarruvoimaa.

Ford Transit Trailer Sway Control detail
Ford Transit behind red car with emergency brake assist indicators

Lukkiutumatton jarrujärjestelmä – ABS

ABS-jarrut ja elektroninen jarruvoimantasaus toimivat yhdessä tehden jarruttamisesta tehokkaampaa. EBA-hätäjarrutehostin auttaa autoa saavuttamaan parhaan jarrutustehon hätätilanteessa. Järjestelmä tunnistaa elektronisen ajovakauden hallintajärjestelmän avulla, kuinka paljon kuljettaja on painanut jarrua ja lisää painetta tarvittaessa. Voimakkaassa jarrutuksessa hätäjarruvalot vilkkuvat varoitukseksi muille autoilijoille.

Ennakkovaroitus, kun rengas on tyhjenemässä

Jos autosi jonkin renkaan paine alkaa laskea kesken ajon, rengaspaineen valvontajärjestelmä varoittaa sinua välittömästi kuvakkeella mittaristossa. Lisäksi FordPass Pro valvoo jopa viittä autoa, ja voi lähettää sinulle kuntovaroituksia suoraan puhelimeesi. Näin tiedät ajoissa, jos renkaissa on ongelma.

Ford Transit detail of tyre
Ford Transit with visible airbags

Turvatyynyjärjestelmä

Transit Connect Trendissä on vakiovarusteena kuljettajan turvatyyny. Etumatkustajan turvatyyny, sivuturvatyynyt ja turvaverhot ovat saatavissa valinnaisvarusteena. Anturit on sijoitettu kohtiin, joissa ne takaavat nopean ja hallitun reagoinnin törmäykseen.

Turvavyömuistutin

Kuljettajan turvavyö muistutin muistuttaa, ellei turvavyö ole kiinnitetty, kun lähdetään liikkeelle.

Ford Transit seat belt reminder logo
Ford Transit door lock detail

Kauko-ohjattava keskuslukitus murtosuojatuilla lukoilla

Transit Connectin kauko-ohjattava keskuslukitus on varmempi kuin koskaan, sillä voit halutessasi avata vain tietyn oven. Muut ovet pysyvät lukossa, kunnes aktivoit kuljettajan ovessa olevan kytkimen. Samalla kytkimellä voit hallita kaikkien auton ovien lukitusta ja avaamista. Kaikissa ovien lukoissa on murtosuojaus, joka estää niiden avaamisen väkisin.

Murtohälytin parantaa suojausta

Valinnainen murtohälytin suojaa autoasi hälyttämällä, jos ovet tai konepelti avataan väkisin.

Ford Transit with beepy lines around singling alarm
Ford Transit with emergency lights on

Hätäjarruvalot

Hätäjarruvalot vilkkuvat ja varoittavat näin muita kuljettajia vaaratilanteesta, kun jarrutetaan voimakkaasti.

Top