UUSI FORD MUSTANG MACH 1

Saatavilla 2021

Esittelyssä on Mustangin äärimmäisintä suorituskykyä ilmentävä täysin uusi Ford Mustang Mach 1 -malli, jota tulee saataville vain rajoitettu erä. Kyseessä on kaikkien aikojen tehokkain Ford Mustang -tuotantomalli Euroopassa, ja se soveltuu ominaisuuksiltaan erinomaisesti myös rata-ajoon.

Mahtava suorituskykyarsenaali: 5,0-litrainen V8-moottori tuottaa valtavan 460 hv:n tehon kierrosluvuilla 7500 (rpm), ja 529 Nm:n huippuvääntö on käytettävissä kierrosluvuilla 4 600 (rpm). 

Aerodynaamisesti muotoiltu. Agressiivisen veistoksellinen. Rajoitettu erä. Yksilölliset yksityiskohdat. Täynnä edistyksellisiä ominaisuuksia ja teknologioita, jotka lisäävät ajonautintoa: tämä vaikuttava Mustang on tarkoitettu heille, jotka suhtautuvat suorituskykyyn vakavasti. 

KATSO MIKÄ TEKEE SIITÄ ERITYISEN

TÄRKEIMMÄT VAKIOVARUSTEET

 

Ford Mustang Mach 1 front close up on track

VERTAISTANSA HAKEVA KETTERYYS

Tarkasti viritetty alusta on yhdistetty jäykempiin kallistuksenvakaajiin ja etujousitukseen optimaalisen ohjattavuuden ja vakauden takaamiseksi.

Erikoiskalibroitu sähköinen ohjaustehostin (EPAS) tarjoaa terävämmän ohjausvasteen.

OMALEIMAINEN KORI

Kaikki uuden Mustang Mach 1:n yksityiskohdat on suunniteltu suorituskykyä silmällä pitäen. Aerodynaamiseen muotoiluun tehdyt parannukset antavat enemmän pitovoimaa (downforce) kuin muut Mustang-mallit. Uusi etusäleikkö tarjoaa aggressiivisemman ja hallitsevamman olemuksen tien päällä ja paremman jäähdytyksen varmistaen optimaalisen suorituskyvyn radalla. Valittavissa on useita korivärejä, kuten vain Mach 1:lle saatavilla oleva Fighter Jet Grey. Yksilölliset satiininmustat sivu- ja konepeltiraidat täydentävät kilpa-autojen innoittamaa muotoilua. 19-tuumaiset Tarnished Dark -kevytmetallivanteet, joissa on eksklusiiviset Michelin-renkaat, täydentävät huomiota herättävää muotoilua ja optimaalista suorituskykyä.

Ford Mustang Mach 1 side view
Ford Mustang Mach 1 side view

AINUTLAATUINEN MUOTOILULTAAN

Suunnittelussa huomioitu tyylikkyys, mukavuus ja suorituskyky. Mustang Mach 1:n sisätiloissa on ensiluokkaiset nahkaiset urheiluistuimet tunnusomaisilla Mach 1 -yksityiskohdilla, ainutlaatuinen tummahohtoinen kojelauta hopeanvärisillä yksityiskohdilla, valkoinen biljardipallotyylinen vaihdekeppi ja ainutlaatuinen Mach 1 Limited Edition -laatta. Tärkeimmät ajotiedot näkyvät 12,3 tuuman digitaalimittaristossa. Älykkäät, kuljettajaa avustavat teknologiat toimivat yhdessä ja auttavat maksimoimaan ajokokemuksen.

VOITTAMATON RADALLA

Mach 1 saattaa olla tien valtias, mutta lisäksi lukuisien suorituskykyyn liittyvien parannusten myötä tämä Ford Mustang on kuin luotu rata-ajoonkin. Auton jarrutehostin nopeuttaa jarrutusvastetta. Lisäöljynlauhdutin, vaihteistoöljyn ja taka-akselin jäähdyttimet mahdollistavat pitkät rata-ajot ilman suorituskyvyn heikkenemistä. Päivitetty ilmansuodatinjärjestelmä parantaa ilmavirtausta. Track-ajotilassa auton suorituskyky hienosäädetään optimaalisiin kilpaolosuhteisiin muuttamalla moottorin ohjausta, kaasu- ja ohjausvastetta sekä luistoneston ja ajovakauden asetuksia.

Ford Mustang Mach 1 side view
Ford Mustang Mach 1 engine graphic

SUORITUSKYKY, JOTA EI VOI JÄTTÄÄ HUOMIOTTA

Mustang Mach 1 on saatavana kuusivaihteisella manuaalivaihteistolla tai 10-nopeuksisella automaattivaihteistolla, ja se tarjoaa erinomaista ketteryyttä sekä radalla että sen ulkopuolella. 

Erikoiskalibroidun 5,0-litraisen V8-moottorin teho on erinomaiset 460 hv 7 500 rpm:n kierrosnopeudella ja 529 Nm 4600 rpm:n väännöllä.

Korin muotoilun parannukset, kuten ainutlaatuisesti muotoillut etuosa, sivupaneelit ja takaspoileri, parantavat aerodynaamista tehokkuutta. Saatavilla eri ajotiloja, kuten Normal, Sport ja Track, joiden avulla Mach 1:n ajaminen muuttuu ympäristön ja olosuhteiden mukaan.