KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat > Mukavuus ja kätevyys > Ford SYNC
Ford SYNC technology

Ainutlaatuinen, intuitiivinen yhdistettävyys

 

 

Ford SYNC -teknologia

Ford SYNC –teknologian avulla voit hallita yhdistettävän auton ominaisuuksia. Voit esimerkiksi vastaanottaa puheluita ja tekstiviestejä, sekä hallita navigointia ja audiojärjestelmää värikosketusnäytön kautta tai yksinkertaisten puhekomentojen avulla.

Onko sinulla jo SYNC? Vastauksia kysymyksiin täällä

Uusi Ford SYNC 4A

SYNC 4A hyödyntää pilviyhteyttä ja mahdollistaa esimerkiksi edistyksellisemmän reittisuunnittelun navigointijärjestelmässä, täyssähköauton lataustoimintojen seurannan ja muita yhteysominaisuuksia. Voit myös vastaanottaa over-the-air-päivitykset, jotka takaavat, että autosi on aina ajan tasalla. Yhdistä älypuhelimesi langattomasti ja ohjaa eri toimintoja uuden 15.5” värikosketusnäytön kautta.

Lue lisää

Ford SYNC2
Ford SYNC3

Ford SYNC 3

SYNC: in uusin ja kehittynein versio parantaa toimivuutta ja käyttömukavuutta aikaisempiin versioihin verrattuna. Uudessa käyttöliittymässä on suuremmat painikkeet, joilla pääset nopeammin haluamaasi tietoon. 

8-tuumaisella kosketusnäytöllä navigoit älypuhelimista ja tableteista tutuilla nipistys- ja pyyhkäisytoiminnoilla. AppLinkin avulla Ford SYNC 3 on yhdistettävissä Applen CarPlay ja Android Auto* -sovelluksiin.

SYNC 3 - tutustu

Ford SYNC 2

Ford SYNC 2Tooltip englanninkielisellä puheohjauksella ja kosketusnäytöllä on saanut terävän 8-tuumaisen värikosketusnäytön keskeisten toimintojen, kuten puhelimen, audion, ilmastoinnin ja valinnaisvarusteisen navigaattorin hallintaan puheella tai kosketuksella. Huom: SYNC 2:ssa ei ole AppLink-ominaisuutta.

SYNC 2 - tutustu

Ford SYNC2
Ford SYNC

Ford SYNC

Ford SYNC -järjestelmän avulla voit soittaa ja vastaanottaa handsfree-puheluita, lukea tekstiviestejä sekä soittaa MP3-soittimeltasi musiikkia englanninkielisillä puhekomennoilla. AppLinkin avulla voit puheohjata suosittuja Android- ja iOS-sovelluksia. Kuuntele äänikirjoja, löydä lähiseudun tapahtumat ja kuuntele Spotify-suosikkejasi. Ford SYNC sisältämä Hätäaputoiminto ottaa onnettomuuden sattuessa automaattisesti yhteyden hätäkeskukseen ja ilmoittaa mm. koordinaatit.

Ford SYNC - tutustu

Top