KUINKA VOIMME AUTTAA?

Kirjoita kysymyksesi…
Home > Ostaminen > Tutustu > Teknologiat > Yhteysominaisuudet Fordilla
Connectivity

Yhteysominaisuudet

Koe yhteysominaisuudet, jotka tekevät Fordin omistamisesta älykkäämpää kuin koskaan. 

Hyödynnä seuraavan sukupolven yhteysominaisuudet. 

FordPass Connectivity - hand holding mobile

FordPass

FordPass ConnectFordPass Connect 1 -modeemi on suunniteltu pitämään sinut ja autosi aina yhteydessä. Yhdistä älypuhelimesi autoosi FordPass-sovelluksella, ja saat käyttöösi valikoiman älykkäitä ominaisuuksia, jotka tekevät auton omistamisesta helpompaa kuin koskaan aiemmin.

Ford SYNC

Ford SYNC -järjestelmällä hallitset auton moninaisia ominaisuuksia joko kosketusnäytön tai puhekomentojen avulla. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita, lähettää tekstiviestejä, hallita navigointijärjestelmää ja kuunnella suosikkimusiikkiasi.

Täyssähköisen Mustang Mach-E:n uusi SYNC 4A -järjestelmä on älykkäin kehittämämme järjestelmä. SYNC 4A tarjoaa saumattomasti integroidun ja jatkuvasti kehittyvän käyttökokemuksen pilvipohjaisen yhdistettävyyden ja langattomien päivitysten avulla.

SYNC logo
FordPass Connectivity navigation system

Navigointi

Parhaan reitin löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kosketusnäytöllä käytettävät ja edistyneellä navigoinnilla varustellut SYNC3- ja SYNC4A-järjestelmät tekevät määränpään löytämisestä intuitiivista ja helppoa.

Ford Power-Up -ohjelmistopäivitykset

FordPass Connectilla varustetut autot on suunniteltu kehittymään. Fordin langattomilla Power-Up-ohjelmistopäivityksillä autosi on aina ajan tasalla. Nämä langattomat ja huomaamattomat päivitykset voivat päivittää ajoneuvosi ohjelmiston, kuten SYNC-järjestelmän ja ottaa käyttöön uusia tai päivitettyjä ajoneuvo-ominaisuuksia – varmistaakseen, että käytössäsi on aina paras versio autostasi.

Ford Power-Up
Ford Pass App

Älykkäämpi tapa liikkua on täällä

Koe FordPass Lataa sovellus

Top