FORD EXPLORER

Ford Explorer on yhdistelmä ylivoimaisia SUV-ominaisuuksia. Elegantti, mutta voimakaslinjainen ulkoasu kertoo osaltaan siitä, mihin tämä auto pystyy.

Tyylikkäästi viimeisteltyjen ja monipuolisten sisätilojen ansiosta jopa seitsemän ihmistä voi matkustaa mukavasti, mutta matkatavaroille jää silti runsaasti tilaa. Edistyksellinen plug-in-hybridimoottorijärjestelmä ja älykäs neliveto tarjoavat vaikuttavaa tehoa tarvittaessa ja erinomaista taloudellisuutta kaikissa tilanteissa.

Ford Explorer sisältää myös lukuisia muita ominaisuuksia ja edistyksellisiä teknologioita, jotka on suunniteltu mukavuutta ja tyyliä silmällä pitäen.

The New All-Electric Explorer being driven through wild landscape

UUSI TÄYSSÄHKÖINEN EXPLORER

Tutustu

VALINNAN VAPAUS

VALITSE VÄRI JA KORIMALLI. 

New Ford Explorer 360 overview video

TAVOITTEENA TÄYDELLISYYS

Asetu täysin uuden Ford Explorerin ohjaamoon ja ympäröi itsesi uusimmalla teknologialla. Ajotilavalinnoilla saat täydellisen ajotuntuman kaupunkiajoon, vuoristoteille ja kaikkeen siltä väliltä. Rentoudu pitkillä ajomatkoilla aktivoimalla aktiivinen vakionopeudensäädin Stop and Go -toiminnolla. Voit valita, ajatko sähköllä, polttomoottorilla vai näiden kahden yhdistelmällä. Kaikki nämä järjestelmät toimivat saumattomasti yhdessä ja varmistavat ajamisen nautinnon aina, kun hyppäät rattiin. 

Ajo-ominaisuudet

PAREMPI TAPA MATKUSTAA

Jokainen kojelaudan kaarre. Jokainen tikki ylellisissä nahkaistuimissa. Kaikki sisätiloissa käytetyt materiaalit. Yksikään yksityiskohta ei ole unohtunut täysin uuden Explorerin monipuolisten sisätilojen viimeistelyssä. B&O-äänentoistojärjestelmä, 12,3-tuumainen digitaalimittaristo ja edistyksellinen FordPass Connect -modeemi. Et malta odottaa seuraavaa ajokertaa.

Mukavuus ja kätevyys

Ford Explorer interior with detail on steering wheel and SYNC screen

VAIVATTOMAN SUORITUSKYKYINEN

Ford Explorer on yhdistelmä vahvaa suorituskykyä ja edistyksellistä hybriditaloudellisuutta. Hybriditeknologian, sähkömoottorin ja 3.0-litraisen V6 Ecoboost -bensiinimoottorin ansiosta ajaminen on taloudellisempaa kuin koskaan. Edistyksellinen 10-vaihteinen automaattivaihteisto pyörivällä vaihteenvalitsimella varmistaa, että käytössä on aina oikea vaihde oikeaan aikaan. Tämä katumaasturi on suunniteltu tarjoamaan uskomattoman ajotuntuman ja äärimmäistä hallittavuutta.

Suorituskyky ja taloudellisuus

ÄLYKÄSTÄ TURVATEKNOLOGIAA

Täysin uudessa Ford Explorerissa on lukuisia edistyksellisiä teknologioita, jotka on suunniteltu suojaamaan sinua, perhettäsi ja muita tienkäyttäjiä. Järjestelmät, kuten törmäyksenestoavustin jalankulkijoiden tunnistuksella ja kuljettajan vireystilan valvonta, auttavat aktiivisesti ehkäisemään onnettomuuksia. Toiset järjestelmät, kuten törmäyksen jälkeinen jarrutus, taas voivat lieventää seurauksia onnettomuuden sattuessa.

Turvallisuus

Ford Explorer parked by the lake 3/4 back view

TEHTY SEIKKAILUA VARTEN

Ford Explorer on suunniteltu alusta alkaen luotettavuutta ja viimeistelyä painottaen. Auto tarjoaa mukavat tilat jopa seitsemälle hengelle. Toisen ja kolmannen rivin penkkien ollessa alhaalla, käytettävissä on jopa 2 274 litraa lastaustilaa. Yli 800 Nm vääntöä taas mahdollistaa jopa 2 500 kg:n vetokyvyn. Oli edessä sitten golf-viikonloppu tai pitkä perhereissu, tilaa riittää aina.

Hyödyllisiä ominaisuuksia

KAIKKI EXPLORER-MALLIT

Vertaa malleja (PDF)